Sport

Komentari 2

VIDEO Zrinka imala problema sa šampanjcem i nasmijala Shiffrin

VIDEO Zrinka imala problema sa šampanjcem i nasmijala Shiffrin

Mlada Hrvatica očito nije naučila kako pravilno promućkati šampanjac i poprskati ga. Pokušale su je naučiti iskusnije Lena Dürr i Mikaela Shiffrin, a sve je komentarom popratio Ivica Kostelić

Šesnaest godina Hrvatska nije imala skijašicu na pobjedničkom postolju u Svjetskom kupu. Kad je Ana Jelušić 25. studenog 2007. bila treća u slalomu u kanadskom skijalištu Panorami, Zrinki Ljutić (19) bile su tri godine. U nedjelju je ona nastavila niz i osvojila treće mjesto u slalomu u Špindleruvu Mlynu u Češkoj, a Leona Popović (25) peto.

POGLEDAJTE VIDEO: Zrinka i Leona u Top 5

Prvo postolje u karijeri značilo je i šampanjac za proslavu, ali mlada Zagrepčanka nije se baš snašla u njegovu otvaranju i prskanju. Pokušala joj je objasniti pobjednica utrke, Njemica Lena Dürr, ali Zrinka se nije na to obazirala. 

Priskočila je i Amerikanka Mikaela Shiffrin, rekorderka po broju pobjeda u Svjetskom kupu (85), a Ljutić je na nju krenula šampanjcem... Duhovite scene na društvenim je mrežama podijelio legendarni Ivica Kostelić (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

"Kad se slalomska vještina ne podudara s vještinom prskanja šampanjcem. Izgleda da ćemo morati poraditi na ovome", napisao je Ivica.

U komentar mu se javila Shiffrin.

"Ovo je zlato! Prvo polijevanje šampanjcem, a bit će ih još puno", napisala je Amerikanka.

Prva sljedeća prilika je Svjetsko prvenstvo. Slalom u Meribelu vozi se 18. veljače, a do kraja sezone u Svjetskom kupu još su dva, onaj u švedskom Åreu 11. ožujka i finale u andorskom Soldeuu 18. ožujka.

Najčitaniji članci