Obavijesti

Sport

Komentari 51

'Vidim bijele miševe, završit ću kao Pukanić, ali ne odustajem!'

'Vidim bijele miševe, završit ću kao Pukanić, ali ne odustajem!'
1

Tražim izlaznu strategiju da odem iz kluba! No ne mogu se samo tako naljutiti i otići, jer to bi bila izdaja Dinama i obitelji, rekao je izvršni dopredsjednik Dinama

VIDEO

Nemojte se čuditi ako jednog dana završim kao Pukanić, rekao je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić za Večernji list.

- No neću tražiti zaštitu, previše sam ponosan - dodaje Mamić.

Kaže da mu je sve teže boriti se sa svima.

- Vidim bijele miševe od iscrpljenosti, raspadam se. Tražim izlaznu strategiju da odem iz kluba! No ne mogu se samo tako naljutiti i otići, jer to bi bila izdaja Dinama i obitelji - rekao je Maminjo.

Nedavni ispad u kojem je brutalno izvrijeđao novinara t-portala prenijeli su svi mediji.

- Stidim se svake izgovorene prostote. To je neprimjereno mojoj funkciji i ugledu Dinama. Nisam našao pravi odgovor na provokaciju, a sve to kulminacija je naporne polusezone i stresnog tjedna s četiri velike skuptštine: HNS-a, ZŠS-a, ZNS-a i Dinama. Djeca su mi rekla da me ne žele više vidjeti takvog - kaže Mamić i dodaje:

- Neću se ispričati novinaru. Čekam postupak koji će on pokrenuti i sankciju. Nemam problema s isprikom kad sam i jedan posto i krivu, ali taj novinar godinama potiče navijače na radikalne poteze. Imam 20 svjedoka da je u Udinama kad su huligani izbacivali Dinamo iz Europe vikao: "To, učinite to, jače, srušite!".

Pričao je Mamić i o HNS-u, Šukeru, Štimcu...

- Šuker je hrvatski brend. Njegovo ime, znanje volja i ugled dovoljni su da se od njega gradi budući predsjednik HNS-a. - A Štimac? Borili smo se da ne dođe na čelo HSN-a jer bi to bilo pogubno za hrvatski nogomet - kaže Mamić.

Svaguša je rekao "Ode Mamić", a odletio je on!

Svaguša je rekao "Pa, pa, ode Mamić", a odoše i Svaguša i Štimac! Komu god je želja da svrgne Dinamo i mene - odleti!, dodaje Mamić.

Ferguson htio upoznati čudotvorca Mamića

Alex Ferguson je rekao: "Dovedite mi tog čudotvorca koji stvara igrače i prodaje ih tako dobro, a i dalje je uspješan". Jedan me grčki brodovlasnik želio zaposliti kad je vidio kako sam uspješan.

Jajalo i Vida kod nas bi vrijedili 10 milijuna eura

Jajalo je s ocem i sportskim direktorom Slaven Belupa došao u moj ured potpisati ugovor. No zahvaljujući menadžerskoj proviziji izabrao je Sienu koja je ispala iz lige i prodala ga Köelnu. U Dinamu bi danas vrijedio 10 milijuna eura, kao i Vida koji će vjerojatno na posudbu u Osnabrück, kaže Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići