Obavijesti

Sport

Komentari 33

Villa stala na kraj Unitedovoj seriji, Niki 10 minuta u drami

Villa stala na kraj Unitedovoj seriji, Niki 10 minuta u drami
2

Od popodnevnog programa 17. kola Premiershipa valja izdvojiti remi Manchester Uniteda kod Aston Ville (1-1) kao i preokret QPR-a protiv WBA-a od 0-2 do 3-2...

VIDEO

Manchester United dobio je zadnjih šest utakmica u nizu, ali ne i sedmu. U subotnjoj utakmici 17. kola Premier lige Van Gaalovu je momčad zaustavila Aston Villa odigravši 1-1 u Birminghamu, i to s igračem manje posljednjih 25 minuta utakmice.

Belgijski reprezentativac Christian Benteke šokirao je "crvene vragove" u 18. minuti nakon što je prevario nekoliko gostujućih braniča i u šesnaestercu sjajno pogodio suprotni kut. Bio mu je to prvi domaći gol nakon devet mjeseci.

Vidio je Van Gaal da je vrag odnio šalu pa je United od početka nastavka svim silama krenuo po izjednačenje. Poslije propuštenih šani Van Persieja i Mate, u 53. minuti Falcao je prekinuo dvoipolmjesečni golgeterski post golom glavom za 1-1. Asistirao mu je Ashley Young.

Kada je Gabriel Agbonlahor u 65. minuti zaradio isključenje zbog preoštrog starta na Youngu, činilo se kako će gosti do kraja utakmice dovršiti preokret i odnijeti bodove s Villa Parka, no nisu uspjeli stvoriti opasniju priliku. Tako je United ostao sedam bodova iza vodećeg Chelseaja (koji ima utakmicu manje) te gradskog rivala Cityja. Villa je na 12. mjestu.

Nevjerojatno dramatičnu utakmicu na Lotus Roadu odigrali su dva kluba s tročlanim imenom, Queens Park Rangers i West Bromwich Albion. Slavili su domaćini 3-2 nakon potpunog preokreta.

PA/Pixsell

Joleon Lescott u desetoj i Silvestre Varela u 20. minuti gurnuli su QPR u veliki zaostatak već u ranoj fazi utakmice, no samo četiri minute poslije Charlie Austin golom iz penala vratio je nadu "hoopsima" u povratak. On se i dogodio u drugom poluvremenu.

U 48. minuti Austin zabija svoj drugi, a četiri minute prije kraja i treći gol te tako baca u trans domaće navijače koji su proslavili tek petu pobjedu QPR-a u prvenstvu. Niko Kranjčar ušao je u igru deset minuta prije kraja umjesto Bobbyja Zamore i sudjelovao u slavlju koji je njegov klub digao iznad zone ispadanja, na 15. mjesto. Isti broj bodova, ali bolju gol razliku ima WBA.

Od ostalih rezultata vrijedi izdvojiti kraj crne serije Southamptona koji je nakon pet poraza zaredom dobio Everton na svom stadionu 3-0 i zadržao peto mjesto, a poziciju ispod ostao je Tottenham koji je također bio uspješan doma, protiv Burnleyja (2-1).

Sjajni West Ham i dalje boravi na četvrtom mjestu koje jamči kvalifikacije za LP zahvaljujući pobjedi nad Leicesterom (2-0), a Swansea je jedini od gostiju uzeo sva tri boda, i to kod Hull Cityja (0-1). Nikica Jelavić za poražene je igrao do 82. minute.

Premiership, 17. kolo

  • Aston Villa - Manchester United 1-1
  • Hull City - Swansea City 0-1
  • Queens Park Rangers - West Bromwich Albion 3-2
  • Southampton - Everton 3-0
  • Tottenham - Burnley 2-1
  • West Ham - Leicester City 2-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući