Sport

Komentari 33

Vlašić objasnio što ga je kočilo: I prijatelji i obitelj su me pitali...

Vlašić objasnio što ga je kočilo: I prijatelji i obitelj su me pitali...

Momčad je u ovom trenutku jako dobra, pa je teško u nju upasti i moraš čekati svoju priliku. Mislim da ću biti samo bolji zbog toga i tjerat ću samog sebe do granica, rekao je Niksi

Čekao sam na ovo tri mjeseca. Teško je doći u novu sredinu u novi klub i prvi je gol najteži. Zato sada mislim da će mi sve biti lakše. Laknulo mi je i jako sam sretan. A mislim da su svi u momčadi sretni zbog mene, rekao je Nikola Vlašić nakon što je dočekao prvijenac u West Hamu.

Čekićari su s 4-1 slavili kod Watforda, a Vlašić je stavio točku na i u sudačkoj nadoknadi. Samo pet minuta nakon što je ušao u igru. Zasluge za gol pripisuje i asistentu Jarrodu Bowenu.

- On je nevjerojatan. Čak i dok sam s klupe gledao utakmicu, komentirao sam sa suigračima kako je Jarrod zvijer. Mislio sam možda će pucati iz te pozicije, ali bio sam na pravom mjestu i omogućio mi je laki gol - rekao je Niksi.

Premier League - Watford v West Ham United

- Moji prijatelji i obitelj su me znali pitati: "Kako ti je tamo jer ne igraš toliko kao prije?" Ja bih im rekao da mi se zaista sviđa ovdje. Da sam u nekom drugom klubu i ne igram, bio bih nesretan, ali ovdje sam sretan jer radim naporno. Momčad je u ovom trenutku jako dobra, pa je teško u nju upasti i moraš čekati svoju priliku. Mislim da ću biti samo bolji zbog toga i tjerat ću samog sebe do granica.

Vlašić je ljetos stigao iz CSKA-a, iako je već bio u Premier ligi u Evertonu, proces prilagodbe još uvijek traje.

- Igrali smo Europsko prvenstvo, onda sam se vratio u svoj klub u Rusiji, nisam odradio predsezonu, pa sam želio otići i nisam trenirao. Onda sam stigao u novi klub bez odrađene predsezone, a potrebno je vrijeme za prilagodbu, pogotovo kada je riječ o boljoj ligi gdje se igra brži nogomet. Ali znao sam da će sve sjesti na svoje mjesto i da će se naporni svakodnevni rad isplatiti - kazao je Vlašić uz poruku navijačima koji ga žele vidjeti s još većom ulogom kod Moyesa.

- Nastavit ću raditi maksimalno svakog dana i nadam se da će biti ovakvih trenutaka čim više i da ću postati još važniji član momčadi.

Najčitaniji članci