Obavijesti

Sport

Komentari 22

Vlašić trpa i ne staje: Niksi probio mrežu sjajnim volejem

Vlašić trpa i ne staje: Niksi probio mrežu sjajnim volejem

CSKA je imao korner, lopta je završila na drugoj stativi gdje je jedan igrač domaće momčadi loptu poslao glavom na rub šesnaesterca, a tamo se našao Vlašić. I to je... A što drugo? Završilo u mreži...

VIDEO

Poduži trk s loptom, "izazivanje" protivničkih igrača na lijevoj strani, lagana varka, namještanje na desnu s 20-ak metara i - eurogol. 

Tako je Nikola Vlašić (23) nasamario igrače Zenita (1-2) i zabio im u derbiju kola u srijedu, a samo tri dana kasnije od Niksija smo vidjeli novu majstoriju. Ovaj put nije bilo driblinga, već samo jedan sjajan i neobranjiv volej s 20 metara.

CSKA je imao korner, lopta je završila na drugoj stativi gdje je jedan igrač domaće momčadi loptu poslao glavom na rub šesnaesterca, a tamo se našao Vlašić koji je silovitim volejem pogodio donji desni kut za izjednačenje (1-1) protiv Rubina iz Kazana. Nažalost, gosti su slavili 2-1 golom u 92. minuti, a Nikola je igrao do 85. minute.

Prve dvije utakmice propustio je zbog lakše ozljede, a sada je zabio u dvije utakmice zaredom.

Nekadašnji hajdukovac nastavio je tamo gdje je stao prije mjesec dana kada je završila prošla sezona u kojoj je u 30 prvenstvenih utakmica postigao 12 golova. Ovaj je samo još jedan u nizu od, vjerujemo, dosta njih u dresu ruskog kluba.

Russian Football Premier League: CSKA Moscow vs Rubin Kazan

Dakako, ukoliko ostane u njemu s obzirom da bi Gennaro Gattuso u Napolijevim redovima volio vidjeti Niksija, a taj je transfer odobrio i kontroverzni predsjednik De Laurentis. Sportski direktor Giuntoli započeo je pregovore, a Rusi neće tako lako pustiti veznjaka koji prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura.

Za tu bi ga svotu otkupili Talijani, odnosno Giuntoli je Moskovljanima ponudio 20 milijuna eura te bonuse s kojima bi se svota trebala popeti do 22 milijuna. Pitanje je je li to dovoljno za CSKA koji je Vlašića ugovorom vezao do 2024. A obzirom na ovo što pokazuje u posljednje vrijeme, vjerojatno ne... Rusi bi htjeli dobiti puno više.

Prvak Zenit je bez većih problema sa 4-1 pobijedio Tambov.

Strijelci za momčad iz St Peterburga bili su Douglas Santos (41), Malcom (47), Aleksandar Erokhin (68) i Sardar Azmoun (74), dok je pogodak za goste zabio Kirili Pančenko (85).

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je za Zenit cijeli susret.

Moskovski Dinamo je na gostovanju izgubio od Arsenala iz Tule sa 0-2. Oba gola zabio je Danil Lesovoj (23, 74-11m). Novo pojačanje Dinama, Nikola Moro igrao je posljednjih pola sata.

Ahmat Grozni je kao gost pobijedio Himki sa 2-1, a za pobjednički sastav nije nastupio Zoran Nižić.

Ural je bio bolji od Krasnodara sa 1-0, a gol oduke zabio je Vjačeslav Podberezkin. Danijel Miškić je za Ural igrao do 84. minute.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi