Obavijesti

Sport

Komentari 5

Vlasnik Šibenika nakon pobjede protiv Dinama: Igračima ćemo dati dvostruku premiju...

Vlasnik Šibenika nakon pobjede protiv Dinama: Igračima ćemo dati dvostruku premiju...

Velika je pobjeda protiv Dinama, ali to su samo tri boda, a sezona ima 36 kola. Mislim da smo tijekom sezone gubili dosta bodova tamo gdje nismo smjeli, rekao je Željko Karajica

VIDEO

Gorica se približila Šibeniku na samo minus četiri u borbi za ostanak. Klubu sa Šubićevca gorjelo je pod petama, a u goste im je stigao aktualni prvak Dinamo. Ne može gore.

Pokretanje videa...

damir zorić izjava 07:49

No, Šibenčani su priredili jednu od najvećih senzacija ovosezonskog HNL-a. Pred krcatim tribinama srušili su 'modre' 2-1 golovima Matića i Dolčeka. Šubićevac ove sezone ima najmanju posjetu, ali ovaj put je atmosfera bila čarobna. Nevjerojatno važna pobjeda za samopouzdanje, ali i vrijedna tri boda s koja su se odvojili od Gorice na plus sedam. 

Šibenik: HNK Šibenik i GNK Dinamo u utakmici 25. kola Prve HNL

Novi vlasnik Šibenika Željko Karajica bio je oduševljen nakon pobjede, a svoje igrače je odlučio za dobre igre nagraditi duplom premijom. 

Šibenik: Željko Karajica novi je vlasnik HNK Šibenik

- Ne ulazim ja u svlačionicu ni kada je dobro, ni kada je loše. Imamo mi u klubu posloženu strukturu. Zna se što radi uprava, a što sportski direktori trener... Istina, dat ćemo igračima dvostruku premiju za ovu pobjedu - rekao je Karajica u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Šibenik: Ivan Dolček pogodio za 2:0 protiv GNK Dinamo

Da im se smiješi novčana nagrada u slučaju senzacionalne pobjede, igrači nisu znali. Možda bi to bio motiv više, no ionako su srušili Dinamo. Sada će dobiti dodatni poticaj za ostanak u ligi. 

- Ali, rekli smo im to tek nakon utakmice, prije susreta nisu znali za to. Velika je pobjeda protiv Dinama, ali to su samo tri boda, a sezona ima 36 kola. Mislim da smo tijekom sezone gubili dosta bodova tamo gdje nismo smjeli. Još dosta osciliramo, međutim vjerujem u trenera Čanadija kako će izvući maksimum iz ekipe. Također, vjerujem kako ćemo iduće sezone puno više feštati nego ove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti