Obavijesti

Sport

Komentari 44

Vlatko Marković: Žalit ćemo se Uefi, razgovarat ću s Platinijem

Ispada da smo dvije utakmice igrali protiv petnaestorice, jer sudac vrijedi kao četiri igrača. Morat ćemo s Uefom vidjeti zašto je tako, gdje je problem, rekao je Vlatko

VIDEO

Nažalost, poslali su nam jednog gospodina koji je odlučio utakmicu, napao je Vlatko Marković suca utakmice protiv Španjolske Wolfgang Starka.

Predsjednik HNS-a jedva je govorio.

- Tužan sam. Ostavili smo sjajan dojam, a onda nam neki sudac sve uništi. Naravno da ćemo se žaliti Uefi, morat ću popričati i s Platinijem zašto je to tako. Pa i protiv Italije je bio isti slučaj, loše suđenje, a sa Španjolcima smo možda i dva penala imali koje nam nije dosudio. Ispada da smo mi dvije utakmice igrali protiv petnaestorice, jer sudac vrijedi kao četiri igrača. Morat ćemo s Uefom vidjeti zašto je to tako, gdje je problem.

Završila je era Slavena Bilića, izbornik odlazi nakon šest godina.

- Ovaj Euro bio je njegov doktorski rad, on je jedan od najvećih hrvatskih trenera uopće. Odlaze i njegovi suradnici, koji su također sjajno radili. Idu svojim putem, ali drago mi je da su zbog njih hrvatski treneri opet u modi.

Bilića bi trebao zamijeniti Igor Štimac.

- Ne mislim o njemu ništa - kratko je samo rekao Marković i ponovio da i on odlazi.

- Kao što sam i rekao, s utakmicom protiv Španjolske moje je vrijeme završilo. Odlazim uzdignuta čela, nakon ovog turnira i svega prije neka ljudi procjene kakav sam bio, što sam napravio...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba