Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
44 komentara

Vlatko Marković: Žalit ćemo se Uefi, razgovarat ću s Platinijem

Ispada da smo dvije utakmice igrali protiv petnaestorice, jer sudac vrijedi kao četiri igrača. Morat ćemo s Uefom vidjeti zašto je tako, gdje je problem, rekao je Vlatko

Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Nažalost, poslali su nam jednog gospodina koji je odlučio utakmicu, napao je Vlatko Marković suca utakmice protiv Španjolske Wolfgang Starka.

Predsjednik HNS-a jedva je govorio.

- Tužan sam. Ostavili smo sjajan dojam, a onda nam neki sudac sve uništi. Naravno da ćemo se žaliti Uefi, morat ću popričati i s Platinijem zašto je to tako. Pa i protiv Italije je bio isti slučaj, loše suđenje, a sa Španjolcima smo možda i dva penala imali koje nam nije dosudio. Ispada da smo mi dvije utakmice igrali protiv petnaestorice, jer sudac vrijedi kao četiri igrača. Morat ćemo s Uefom vidjeti zašto je to tako, gdje je problem.

Završila je era Slavena Bilića, izbornik odlazi nakon šest godina.

- Ovaj Euro bio je njegov doktorski rad, on je jedan od najvećih hrvatskih trenera uopće. Odlaze i njegovi suradnici, koji su također sjajno radili. Idu svojim putem, ali drago mi je da su zbog njih hrvatski treneri opet u modi.

Bilića bi trebao zamijeniti Igor Štimac.

- Ne mislim o njemu ništa - kratko je samo rekao Marković i ponovio da i on odlazi.

- Kao što sam i rekao, s utakmicom protiv Španjolske moje je vrijeme završilo. Odlazim uzdignuta čela, nakon ovog turnira i svega prije neka ljudi procjene kakav sam bio, što sam napravio...

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message