Obavijesti

Sport

Komentari 3

Vlhova opet bolja od Shiffrin!

Vlhova opet bolja od Shiffrin!

Vlhova, koje je u prvoj vožnji bila druga, do pobjede je stigla s vremenom 2:16.66, a drugo je mjesto zauzela Novozelanđanka Alice Robinson sa 16 stotinki slabijim vremenom. Shiffrin je na koncu bila treća

Slovačka skijašica Petra Vlhova pobjednica je veleslaloma kojeg su skijašice vozile u nedjeju za Svjetski kup u Jasni u Slovačkoj, dok je drugo mjesto pripalo Amerikanki Mikaeli Shiffrin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Vlhova, koje je u prvoj vožnji bila druga, do pobjede je stigla s vremenom 2:16.66, a drugo je mjesto zauzela Novozelanđanka Alice Robinson sa 16 stotinki slabijim vremenom (2:16.82). Shiffrin koja je nakon prve vožnje bila vodeća, na kraju je zauzela treće mjesto sa 37 stotinke slabijim vremenom (2:17.03) od pobjednice.

Danas je u Jasni nastupila i jedna hrvatska skijašica, Leona Popović, koja se nije plasirala u drugu vožnju jer je u prvoj bila 39.

U poretku skijašica u veleslalomu prvo mjesto drži Talijanka Marta Bassino sa 510 bodova, druga je Francuskinja Tessa Worley sa 362 boda, a treća je Švicarka Michelle Gisin sa 340 bodova. Shtiffrin je na četvrtom mjestu sa 340 bodova.

U ukupnom poretku skijašica vodeća je Švicarka Lara Gut-Behrami, koja je danas zauzela deveto mjesto, sa 1.265 bodova, druga je Vlhova sa 45 bodova manje (1.220) a treća je Gisin sa 969 bodova.