Obavijesti

Sport

Komentari 18

Vratija se Šime! Vrsaljko je u konkurenciji za meč Lige prvaka

Vratija se Šime! Vrsaljko je u konkurenciji za meč Lige prvaka
9

Računajući i sezonu 2018/19., Šime je u dvije i pol sezone nakon SP-a u Rusiji odigrao svega 20 utakmica za Inter i Atletico i četiri za reprezentaciju, zadnju 18. studenoga 2018. na Wembleyu

Već smo toliko puta čuli takvu informaciju, pa i sam Šime se znao pohvaliti, da ovaj put nije htio ništa bombastično najavljivati. Nažalost, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, koje je odradio maestralno, svaki put kad bi Vrsaljko zaigrao, to je bila bombastična vijest.

Pokretanje videa ...

Šimu su ozljede posve izbacile iz stroja. I puno puta je odradio rehabilitaciju, vratio se treninzima, pa bi se opet nešto zakompliciralo.

Uglavnom, sad je opet spreman i konkurira za sutrašnju utakmicu Atletica u Ligi prvaka protiv Salzburga. Atleticu treba bod u Austriji da s drugog mjesta uđe u osminu finala, a ako izgubi, nastavit će sezonu u Europskoj ligi.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Granada

Vrsaljku je 28 godina, to je najbolja igračka dob, ali nažalost, ove sezone nije odigrao ni jednu utakmicu zbog ozljeda.

Prošle sezone skupio je tek sedam nastupa, od čega pet u La Ligi i dvije u Ligi prvaka, u obje utakmice osmine finala potiv Liverpoola, kada je Simeoneova družina izbacila branitelja naslova. Baš taj uzvrat protiv Liverpoola 11. ožujka i 29 minuta u pobjedi 3-2 nakon produžetaka, bila mu je posljednja prije nove ozljede.

Računajući i sezonu 2018/19., Šime je u dvije i pol sezone nakon SP-a u Rusiji odigrao svega 20 utakmica za Inter i Atletico. I četiri za reprezentaciju, od čega zadnju 18. studenoga 2018. na Wembleyu u porazu od Engleske 2-1.

Jesu li sad sve brige iza njega, je li ovo konačni povratak? Držimo palčeve...