Obavijesti

Sport

Komentari 22

Vratili se Kovačić i Bale, Real remizirao s klubom iz 3. lige...

Vratili se Kovačić i Bale, Real remizirao s klubom iz 3. lige...
1

Real Madrid do 60. minute gubio je 1-0 iako je trećeligaš mogao i uvjerljivije voditi! "Kraljevima" je preokret donio Borja Mayoral, a goste je poraza spasio Portilla u samom finišu

VIDEO

Nakon što je u prvoj utakmici slavio 2-0 pobjedu na gostovanju kod trećeligaša Fuenlabrade, Real Madrid se u uzvratnoj utakmici pošteno namučio i u 89. minuti ispustio prednost za konačnih 2-2.

Zinedine Zidane očekivano je na teren poslao mlade igrače koji inače nemaju priliku dobiti minutažu poput Tejera, Franchua i Oscara koji su ponikli u omladinskom pogonu madridskog kluba. Osim njih, u početnu postavu napokon se vratio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je više od dva mjeseca izbivao s terena zbog ozljede, a u istom statusu povratnika bio je i vratar Keylor Navas.

Trećeligaš je od prve minute na Santiago Bernabeuu krenuo bez rezerve i do 15. minute ubilježio čak tri vrlo dobre prilike, dok je Realu trebalo gotovo 20 minuta da se opasnije približi gostujućem golu.

Terensku dominaciju i bolji ulazak u utakmicu Fuenlabrada je znala iskoristiti i u 25. minuti učinila ono što su mnogi držali nemogućim - došla u vodstvo i to prekrasnim pogotkom Mille!

Veznjak Fuenlabrade ostao je nečuvan na oko 30 metara gdje je dočekao jednu odbijenu loptu koju topovskim udarcem šalje iza leđa nemoćnog Navasa! Na Santiago Bernabeuu nastao je muk, a onda su se, prilikom odlaska momčadi u svlačionice, Madridom prolomile salve zvižduka nezadovoljnih gledatelja.

Niti u drugo poluvrijeme Real nije ušao bolje, dapače, hrabra trećeligaška momčad nastavila je opasno prijetiti i zatresla vratnicu i stativu, no ulaskom Balea u 62. minuti odnos snaga na terenu osjetno se promijenio.

Svega nekoliko sekundi nakon što je ušao, Velšanin je asistirao Borji Mayoralu za izjednačujući pogodak u 63. minuti. Sedam minuta kasnije, Bale je pobjegao čuvaru i išao sam na vratara koji loptu ponovno odbija prema Mayoralu što je 20-godišnji produkt Realove škole znao iskoristiti i drugim golom na utakmici izrežirati potpuni preokret.

Ipak, Fuenlabrada se uspjela spasiti poraza u 89. minuti kada za više nego zasluženo izjednačenje pogađa Portilla.

Leganes je pogotkom Tita ostvario 1-0 pobjedom protiv Valladolida i osigurao prolaz ukupnim rezultatom 3-1. Malaga je kod kuće remizirala s Numanciom (1-1) što im nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala s obzirom da su u prvoj utakmici upisali 1-2 poraz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao