Obavijesti

Sport

Komentari 272

Vratili ste reprezentaciju svom narodu: Vatreni, supersila ste!

Vratili ste reprezentaciju svom narodu: Vatreni, supersila ste!
2

SREĆKOVIĆI Sve, ali apsolutno sve što su puknuli na gol Francuzi ulazilo je, pa i ono što nisu jer je Mandžo zabio autogol. Nema sumnje, 'vatreni' su odigrali herojski i zato moraju biti ponosni

VIDEO

Uh, šteta. Prava šteta. Ne zbog poraza jer netko je na kraju morao izgubiti. Niti zbog drugog mjesta jer to je najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta i najljepša priča hrvatskog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:38

Šteta je samo jer smo sami sebe pobijedili. Dva velika ratnika, junaka protiv Engleske, sasvim slučajno, darovali su Francuskoj dva gola. I to je najveća šteta. Jer niti po čemu, najmanje po igri, Francuzi nisu zaslužili pobijediti u finalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Niti je bio prekršaj kod prvog gola, niti je Ivan vidio loptu kod drugog. Uostalom, Griezmannov gol iz penala bio je prvi udarac Francuske na naš gol. A već su vodili 1-0. I to je najveća šteta.

Jer momčad koja je do finala prkosila svima, Joséu Mourinhu, koji nas je otpisivao uoči svake utakmice, zakonima fizike, medicine i gravitacije nije zaslužila na ovakav način izgubiti finale. Nije zaslužila primiti četiri gola, što u finalu nije primio nitko od 1970., kad je Brazil ‘četvorkom’ počastio Talijane.

I zato, dečki, glavu gore, za nas ste postali prvaci čim ste izašli na teren u Moskvi, i prije nego je utakmica počela. Uspjeli ste da danas cijeli svijet zna gdje je i što je Hrvatska, uspjeli ste jer je danas, osim Francuza, cijeli svijet navijao za vas. Toliko ste se svima uvukli pod kožu.

Ujedinili ste naciju koja je na Lužnjikiju igrala zajedno s vama. Uspjeli ste što nije nitko još od završetka Domovinskog rata. Učinili ste nas ponosnim i zbog toga morate biti ponosni. Vratili ste reprezentaciju gdje je joj je i mjesto, vratili ste je narodu, u čijim se očima opet vidi onaj izgubljeni žar. I zato ste za nas pobjednici.

Nikakva Francuska, vi ste za nas prvaci svijeta. Sad nam preostaje teži dio posla, zadržati ono što su izgradili Subašić - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić - Broz, Luka, Raketa, Rebić, Perišić - Mandžo. “Vatreni” su opet svjetska supersila!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 272
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske