Obavijesti

Sport

Komentari 108

Vratio se Bruno: Dalić pozvao Petkovića za Maltu i Rusiju!

Vratio se Bruno: Dalić pozvao Petkovića za Maltu i Rusiju!

Bruno Petković propustio je posljednja dva kvalifikacijska ciklusa, no izbornik Zlatko Dalić odlučio ga je pozvati za završetak kvalifikacija i to samo dan uoči okupljanja

VIDEO

U ponedjeljak se u Zagrebu okuplja hrvatska nogometna reprezentacija, a izbornik Zlatko Dalić je samo dan uoči okupljanja odlučio proširiti kadar za završnicu kvalifikacija za SP protiv Malte i Rusije.

Pokretanje videa...

Hrvatska - Slovačka 2-2 01:18

Tijekom dana smo objavili kako je u reprezentaciju naknadno pozvan igrač Rennesa Lovro Majer koji je propustio listopadski ciklus, a izbornik je u reprezentaciju odlučio pozvati Brunu Petkovića. Sezona je naporna, dosta igrača je izraubano pa je izbornik odlučio proširiti kadar.

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid

Napadač Dinama nije briljirao na Europskom prvenstvu pa je bio na svojevrsnom hlađenju kod izbornika Dalića. Nije sudjelovao ni kvalifikacijskim utakmicama ni u rujnu ni u listopadu, no u posljednje vrijeme Petković igra u jako dobroj formi. Zabio je četiri gola u posljednjih pet utakmica u kojima je nastupio i bitno podignuo razinu igre. Djelovao je poletnije i razigranije te stvorio ogroman broj prilika i u porazu od Lokomotive. Iako je Dinamu smrknulo, može se reći kako je njemu svanulo jer ga je izbornik odlučio aktivirati i pozvati za susrete protiv Malte i Rusije.

UEFA Europska liga, Rapid Beč - GNK Dinamo

Ono što je najviše brinulo hrvatske navijače jest hoće li se na okupljanju pojaviti Luka Modrić. Kapetan 'vatrenih' je propustio subotnji susret Reala i Osasune, a otpao je u posljednji trenutak zbog teške prehlade. Ipak, brige nema. Luka će doći.

- Modrić je u subotu zbog viroze propustio prvenstveni susret madridskog Reala. U kontaktu s izbornikom Zlatkom Dalićem i liječničkom službom hrvatske reprezentacije, Modrić je potvrdio kako se već danas značajno bolje osjeća te će se u ponedjeljak priključiti suigračima u Zagrebu - objavio je HNS.

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska odradila trening uoči sutrašnjeg sraza sa Škotskom

Hrvatski izbornik ostao je bez Matea Kovačića u veznoj liniji, koji je ozlijedio tetivu na treningu Chelseaja i kojeg je zamijenio Luka Sučić (19). Otpao je i Josip Brekalo umjesto kojeg je upao Antonio Mirko Čolak, a sada je izbornik pozivanjem Brune Petkovića odlučio pojačati konkurenciju u napadu. Tu je još i Marko Livaja pa će biti zanimljivo vidjeti na koga će se Dalić odlučiti.

Svjetske doprvake čekaju dva završna ogleda u skupini H Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru - 11. studenoga gostuju na Malti, a 14. studenoga dočekuju Rusiju na rasprodanom Poljudu. Hrvatska je već osigurala barem dodatne kvalifikacije, a s dvije pobjede može osigurati direktan plasman u Katar kao prvoplasirana reprezentacija u skupini.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju