Obavijesti

Sport

Komentari 6

Vrdoljak: Smijenili su me, a nisam vodio nijednu utakmicu

Smijenili su me, a nisam vodio nijednu utakmicu. Tužan sam zbog svega što se dogodilo, kaže Zdeslav Vrdoljak, koji više nije izbornik reprezentacije do 17 godina

VIDEO

Upravni odbor HVS-a imao je sastanak u Barceloni 20 minuta nakon završetka utakmice za broncu. Javili su mi da nisam više izbornik, rekao je Zdeslav Vrdoljak.

Zdeslav je trener Mornara, a do subote je bio i izbornik juniorske reprezentacije do 17 godina.

- Smijenili su me, a da nisam vodio nijednu utakmicu. To je doista nevjerojatno. U subotu su počele pripreme. Dečki su se okupili u Splitu, a ja sam ih nakon smjene samo otišao pozdraviti i zaželjeti im sreću. Tužan sam i jako razočaran zbog svega što se dogodilo - kaže Vrdoljak.

Čelnim ljudima Hrvatskog vaterpolskog saveza zasmetale su kritike iz Splita prije polufinalne utakmice s Mađarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Splitski su klubovi upozorili na zapostavljanje splitskih igrača pri izboru reprezentacija. Na vaterpolskom okruglom stolu u Splitu bili su Renco Posinković, Joško Kreković i Zdeslav Vrdoljak iz Mornara, ali i predstavnici drugih splitskih klubova. Antonio Buha iz POŠK-a i Ante Visković iz Jadrana nisu bili ni na širem popisu za Svjetsko prvenstvo u Barceloni, a riječ je o igračima koji su među najboljim juniorima u Hrvatskoj. Buha je na juniorskom prvenstvu bio najbolji igrač.

- Nije to sve. Pa Mornar je već četiri godine najbolji u svim mlađim kategorijama u Hrvatskoj. Prošle smo sezone osvojili osam od deset mogućih zlata. Razočarao me vrh vaterpolskog saveza, ali neću spominjati imena. Splitski vaterpolo nije zaslužio ovakav odnos - rekao je Vrdoljak.

Zdeslav je s našom reprezentacijom osvojio zlato na SP-u prije šest godina u Melbourneu, a 1996. godine uzeo je srebro na Olimpijskim igrama u Atlanti. Godinama je bio jedan od naših najvažnijih igrača. Zadovoljan je nastupom “barakuda” na Svjetskom prvenstvu u Barceloni.

- Ova je brončana medalja veliki uspjeh za nas. Utakmica protiv Talijana bila je odlična. Jako je važno da smo nastavili s osvajanjem velikih medalja - završio je legendarni vaterpolist.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića