Sport

Komentari 17

Vrući Super Bowl! Seksi Giselle i Christen vode bitku na tribini

Vrući Super Bowl! Seksi Giselle i Christen vode bitku na tribini

Glavne dace Ramsa i Patriotsa su Jeff Goff i Tom Brady koji će voditi bitku na terenu. Na tribinama će glavnu riječ imati seksi djevojke dvaju igrača, Christen Harper i Giselle Bundchen...

Ramsi i Patriotsi igraju u noći na nedjelju 53. Super Bowl u povijesti. Glavne zvijezde ovih momčadi i ljudi oko kojih se sve vrti na terenu su quarterbackovi Jeff Goff i legendarni trostruki osvajač Super Bowla, Tom Brady, čije predstave će značajno ovisiti o konačnom ishodu.

Dok će oni voditi bitku na terenu, na tribinama će glavnu riječ imati seksi djevojke dvaju igrača, Christen Harper i Gisele Bundchen. Giselle i Tom vode zdrav život, a to se vidi i po njezinoj seksi liniji i i sjajnom izgledu s kojim ruši sa stolica gledatelje na modnim pistama. Ona je jedna od najpoznatijih manekenki tzv. supermodel, uz to je godinama bila i najplaćenija s prosječnom zaradom od 20 milijuna eura, a okušala se i u glumačkim vodama. 

Velika su podrška jedno drugome, a upravo će seksi Brazilka biti Tomova najglasnija podrška u njegovom devetom Super Bowlu. Njih dvoje su u braku od 2009., imaju dvoje djece te su jedan od najbogatijih parova na svijetu.

I Ramsi imaju svoju seksi navijačicu u liku Christen Harper, paklene Giselline konkurencije na tribinama. Njezin dečko Jeff Goff je u NFL stigao 2016. godine te je u vrlo kratkom vremenu postao velika zvijezda Ramsa, ali i cijele lige. Bit će ovo njegovo prvo finale, a velika i prijeko potrebna podrška na tribinama stadiona u Atlanti će mu biti njegova Christen, s kojom je u vezi nekoliko mjeseci. Tko zna, možda je ona ključ pobjede.

Kamermani na utakmici morat će se boriti da ostanu pribrani, jer pored ovakve dvije ljepotice, to će biti skroz nemoguće. Neka Super Bowl počne!

 

Najčitaniji članci