Obavijesti

Sport

Komentari 31

Vukojevićeva supruga odustala od progona? Prijava odbačena

Vukojevićeva supruga odustala od progona? Prijava odbačena
1

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac bio je prijavljen za prijetnju supruzi Andreji prije nekoliko tjedana i izrečene su mu mjere opreza, no prijavu je Općinsko državno odvjetništvo odbacilo

VIDEO

Ognjen Vukojević (36) ponovno može svom domu i supruzi Andreji (38), odlučilo je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu koje je odbacilo kaznenu prijavu za prijetnju, neslužbeno doznajemo. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, aktualni izbornik U-20 reprezentacije, bio je prijavljen za prijetnju supruzi 7. svibnja.

Prema priopćenju Općinskoga državnog odvjetništva u Zagrebu, postojala je sumnja da je "u alkoholiziranom stanju, nakon što mu je supruga ukazala da joj smeta njegova alkoholiziranost, s nakanom da je ustraši počeo vikati na nju, a potom joj izrekao prijetnje koje se odnose na nju i članove njene uže obitelji".

"Nakon što je oštećenica u strahu za svoj život mobitelom pokušala nazvati policiju, okrivljenik joj je, osnovano se sumnja, iz ruke pokušao istrgnuti mobitel odgurnuvši je. Takvo okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod njegove supruge osjećaj straha i ugroženosti za njen život, kao i za život članova njene obitelji", priopćili su tada iz ODO Zagreb.

Vukojević se nakon toga oglasio pisanom izjavom.

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu naše obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", napisao je Vukojević.

Izrekli su mu zabranu približavanja žrtvi, održavanja veze s njom i udaljenje iz doma, a te mjere odbacivanjem prijave više ne vrijede. U priopćenju ODO Zagreb je navelo da je oštećenica iskoristila zakonsku mogućnost, odnosno blagodat nesvjedočenja protiv supruga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba