Obavijesti

Sport

Komentari 4

Vulić najavio slavlje: Dobra je Rijeka, ali sve će ovisiti o nama

Vulić najavio slavlje: Dobra je Rijeka, ali sve će ovisiti o nama
1

Rijeka je momčad koja zaslužuje maksimalan respekt. Pa njima jedan Neretljak sjedi na klupi. Dobri su, ali mi smo bolji, najavio je Zoran Vulić utakmicu s Rijekom

VIDEO

Premda su u ovom prvenstvu oba puta slavili protiv Rijeke, a trener Zoran Vulić debitirao je na klupi Splita baš pobjedom na Kantridi, nogometaši Splita u sutrašnji ogled ulaze s puno opreza.

- Sve što je bilo već smo zaboravili. Ovo je nova utakmica, nova momčad Rijeke s novim trenerom, upisali su niz od četiri pobjede... No mi znamo što nam nosi pobjeda, donosi nam pravi priključak gornjem dijelu ljestvice i psihološku stabilnost i samopouzdanje - kazao je trener Splita Zoran Vulić i dodao:

- Rijeka je momčad koja zaslužuje maksimalan respekt. Pa njima jedan Mato Neretljak sjedi na klupi, u momčadi imaju Kneževića, Alispahića, Benka, talentiranog Čulinu... 

Ključ uspjeha je odigrati najbolje što se može.

- Rijeka je dobra momčad, ali mi smo bolji od njih. Ako odigramo kako treba, ako mi budemo pravi, pobjeda neće izostati. Nakon dugo vremena trenirali smo na našem travnjaku, što je dobra vijest uoči raspleta prvenstva. Počinje 'fajt' za mjesta koja vode u Europu. Četiri momčadi se bore za dva  mjesta to je sjajna vijest za HNL, ne pamtim da je nekad bila ovako neizvjesna završnica - zaključio je trener Splita.

U momčad se vraća Henry Belle.

- Nadam se pobjedi i hvatanju mjesta koje vodi u Europu - kazao je Kamerunac, koji ne misli kako će njegov povratak presuditi.

- Ne pobjeđuje pojedinac nego kolektiv, jedan igrač ne može sam ništa napraviti - kazao je Belle, koji je iskoristio press konferenciju za emotivan istup.

- Možda nije mjesto i vrijeme, ali moram kazati kako će se u utorak navršiti godinu dana od kad sam predao Istru na Arbitražu. Nadam se da će uskoro stići i presuda.

Belle je dugo u Hrvatskoj boravio i igrao na crno zbog čega je u sporu s Istrom, od koje traži povrat novca iz transfera u Split. Nada se kako je došlo vrijeme da se taj slučaj napokon završi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače