Obavijesti

Sport

Komentari 32

Vulić otkrio: Dinamo me zvao, ali se nismo mogli dogovoriti

Vulić otkrio: Dinamo me zvao, ali se nismo mogli dogovoriti
1

Zoran Vulić (51) drugi je trener u HNL-u po broju pobjeda protiv Dinama. Katalinić ih ima 15, on šest. U intervjuu tjedna za 24sata otkrio je svoj recept za 'modre'

VIDEO

24sata: Koji je recept za Dinamo?

Jednostavno je. Ako imaš kvalitetu, moraš napasti Dinamo. To je naša najjača momčad, uvijek dominira i ne snalazi se dobro kad ga protivnik napadne. Ako mu prepustiš loptu i inicijativu, nemaš se čemu nadati, ali ako ga napadneš, pola posla si obavio.

24sata: Čime ste posebno zadovoljni nakon pobjede na Parku mladeži?

Najveća mi je satisfakcija da Dinamo praktično nije imao nijednu pravu prigodu. Dok je Križanac mogao, dominirali smo. Poslije smo se svjesno povukli i pokušavali kontrama.

24sata: Zašto Split nije tako dobro igrao u dva uzastopna poraza od Hajduka?

Neki moji igrači ‘obuku pelene’ prije utakmica protiv Hajduka. Nasreću, nije bilo tako protiv Dinama i ovo im je najbolji primjer kako treba igrati i kako se može pobijediti i najjače protivnike.

24sata: Jeste li doista uoči utakmice igračima rekli kako ste bolji od Dinama?

Jesam, a to i danas mislim. Za mene su moj klub i moji igrači najbolji, bez obzira na to protiv koga igraju. Iskoristimo li svoje prednosti i sakrijemo mane, onda smo najbolji.

24sata: Je li vam zasmetala Mamićeva uvreda kako ste luđačkim ponašanjem upropastili pristojnu utakmicu te kako ste slučaj za psihijatriju?

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i Zdravko Mamić. No za svađu, kao i za ljubav, potrebno je dvoje, a ja nemam namjeru sudjelovati u svađi s njim.

24sata: Je li istina kako vam je nedavno nudio da postanete trenera Dinama?

Bilo je kombinacija, no nismo se dogovorili. Dinamo je meni drag klub i neće mi ničija izjava to pokvariti. Nisam od onih koji uvijek navijaju protiv Dinama, meni je svaki hrvatski klub drag. Da nije tako, ne bih bio ono što jesam. Ne sramim se reći da navijam za Dinamo u Europi.

24sata: Može li Split s vama na klupi ove sezone do plasmana u Europu?

Dinamo je odmakao, no Hajduk, Rijeka, Slaven Belupo i mi ravnopravno se borimo za Europu, a tu su negdje Osijek, Lokomotiva i Istra. Bit će neizvjesno do samoga kraja. Ne mogu obećati da ćemo mi biti ti koji ćemo izboriti Europu, no mogu obećati da ćemo svi ‘poginuti’ pokušavajući to ostvariti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu