Obavijesti

Sport

Komentari 21

Vulić: Rezultat protiv Hajduka? Nisam baba vračara da znam

Vulić: Rezultat protiv Hajduka? Nisam baba vračara da znam
1

Na početku utakmice bit će 0-0, bit će vruće, a Poljud će biti dobro popunjen. Sve ostalo ćemo saznati naknadno, pa i mi i oni smo nepoznanica sami sebi još...

VIDEO

Bez obzira na igru, Hajduk od svih naših predstavnika u Europi ima najbolju poziciju uoči uzvrata. Dva gola u gostima teško je danas dati bilo kome, očekujem da će pred svojom publikom na Poljudu nadoknaditi minimalan zaostatak i proći dalje, smatra nekadašnji igrač i trener Hajduka Zoran Vulić.

Vulić ne dijeli mišljenje dobrog dijela navijača Hajduka, koji su skloniji konstatirati kako se Hajduk sretno provukao s minimalnim porazom u Kopru, nego što bi izrazili zadovoljstvo prikazanom igrom. Prvenstveno zbog tri jeftino primljena gola, kakvi se ne bi smjeli događati ozbiljnoj momčadi.

- Za mene je Hajduk odigrao dobru utakmicu, nije lako danas gostovati bilo gdje pa ni u Kopru. Istina, primili su tri jeftina gola, ali sva tri gola su plod individualnih pogrešaka, Koper praktično nije stvorio nijednu pravu prigodu iz igre - tvrdi Vulić i dodaje:

- Hajduk je bolja momčad od Kopra i to će se sigurno vidjeti u uzvratu. Osim toga, nemojmo zanemariti činjenicu da je ovo nova, mlada momčad, kojoj treba vremena da se posloži. Dobro su selektirani i posloženi i ove bi sezone mogli biti jako dobri, meni se jako sviđaju.

Za individualne pogreške obrane Vulić ima opravdanja.

- Vidi se da oni rade prekide, samo, to nije posao od tri dana, ni od tri tjedna. Prekidi se uvježbavaju mjesecima, a Hajduk to radi. Zar nisu i oni zabili dva gola iz prekida? Znam da su navijači nestrpljivi, oni bi htjeli Hajduk kakav je nekad bio, ali to je nemoguće u ovim uvjetima. Kad sam ja ulazio u prvu momčad, u njoj je igralo 6, 7 igrača od 25, 28 godina, s puno sezona iskustva iza sebe. Danas je to nemoguće, danas Hajduk nose mladi igrači i treba biti strpljiv.

Već u nedjelju je gradski derbi, Vulić će na klupi Splita gostovati na Poljudu. Utakmici se raduje, ali se kloni prognoza.

- Na početku utakmice bit će 0-0, bit će vruće, a Poljud će biti dobro popunjen. Sve ostalo ćemo saznati naknadno. Nitko od nas nije 'baba vračara' da predvidi što će se događati, pogotovo jer smo i mi i Hajduk još uvijek nepoznanica i sami sebi, kako ne bi bili jedni drugima - zaključuje trener Splita. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled