Obavijesti

Sport

Komentari 31

Wanda više nije bahata, sada plače: Mauru su 'odrezali nogu'

Wanda više nije bahata, sada plače: Mauru su 'odrezali nogu'
3

Icardi je bez kapetanske vrpce i mjesta u prvoj momčadi pa je nestalo je i Wandine bahatosti koju su zamijenile: suze, posipanje pepelom i hvalospjevi na račun Intera. Uloge su promijenjene. Sada klub drži uzde

VIDEO

Inter je u drugoj utakmici bez Maura Icardija došao do druge uzastopne pobjede, u 24. kolu Serie A Nerazzurri su kod kuće pobijedili Sampdoriju 2:1. Ivan Perišić bio je igrač utakmice.

San Siro je skandirao kapetanu Handanoviću, majstoru Perišiću koji je 90 minuta 'terorizirao' nedoraslog poljskog reprezentativca Bereszynskog, play-makeru i fajteru Brozoviću te novom prvom centarforu Lautaru Martinezu.

Icardi i Wanda Nara bili su na tribinama, a kada je kadar s krupnim planom poznatog para prikazan na službenom semaforu - San Siro su parali zaglušujući zvižduci gotovo 60.000 Interovih navijača.

Da ne bude ama baš nikakve zabune tifosi su razvukli transparent 'Dosta nam je plaćenika' te svima dijelili fanzin u kojem su podržali Upravu obrušavajući se na Icardija zbog pomanjkanja poštovanja prema Interu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener Spalletti je nezgodan, jako 'kvrgav' tip. Ne zaboravlja kad mu se netko zamjeri. Nije izdržao da Icardija još jednom 'na finjaka' ne ubode svojim poznatim toskanskim otrovom:

- Normalno da je bio na tribinama kad već kaže da zbog ozljede ne može igrati, ali ja sam ga nakon utakmice očekivao i u svlačionici. Da svojim suigračima čestita na pobjedi. Nije došao - izjavio je Spalletti koji je poslije tekme hvalio sve koji su: Icardijeva suprotnost .

- Handanović se oduvijek ponaša kapetanski i najduže je u Interu, a pravi kapetan je zapravo onaj koji uglavnom sjedi na klupi: Andrea Ranocchia, ne igra, ali sve što radi je najprije u službi Intera, a tek onda misli na sebe.

Poznato je da 'slavenski blok' (Brozović, Perišić, Handanović) nema neke simpatije prema javnim istupima Wande Nare pa je Spalletti nadugačko i naširoko hvalio Perišićev trud i fokusiranost na momčad čak i nakon nerealiziranog transfera u Arsenal, a Icardiju je poslao poruku i superlativima na račun Lautara Martineza, 21-godišnjeg napadača koji je zauzeo Icardijevo mjesto u momčadi:

- Napada protivničke stopere žešće nego što oni napadaju njega, igra presing 90 minuta, ne stoji samo u šesnaestercu nego sudjeluje u manevru, pomaže suigračima pa jedva izađe s terena koliko se bori za svoj klub i svoju momčad. Obožavam taj tip nogometaša. Lautaro je baš ono... Moj igrač - rekao je Spalletti kojeg nitko nije pitao "A zašto je onda taj 'vaš' igrač bio pričuva Icardiju cijelu sezonu"?

Serie A - Inter Milan v Bologna

Wanda Nara je, kasnije navečer nakon Interove pobjede nad Sampdorijom, kao svake nedjelje bila u studiju TV-emisije 'Tiki Taka'. Ali... Čim se Inter postavio kao Inter: nestalo je bahatosti, a krenule su - suze.

- Za Maura i mene Inter je obitelj, mi želimo ostati u Interu i Milanu. Kad su mu uzeli tu čast da bude kapetan Intera osjećao se kao da su mu odrezali nogu. Nije lako naslijediti takvu legendu kao što je Javier Zanetti, ali Mauro je davao sve od sebe da časno nosi kapetansku vrpcu. Jako mu je drago što Lautaro dobro igra. Inter je odmah reagirao i pomogao nam kad su me u autu gađali kamenjem i hvala klubu na toj pomoći. Nitko mu od suigrača nikada ništa nije prigovorio. Uopće ne mislimo na novac i novi ugovor, samo želimo ostati u Interu - govorila je Wanda Nara, tu i tamo brišući suze.

Direktor Marotta, kreator novog stava i nove klupske politike, nazvao je u emisiju da Icardijevoj supruzi i menadžerici poruči 'Dobit ćete ponudu za novi ugovor kako sam i obećao, a napravili smo što smo napravili zato jer - mi mislimo da je tako najbolje'.

I točka. NBA izreka zauvijek ostaje aktualna i primjenjiva na sve kolektivne sportove: 'Ime i(li) grb na prsima uvijek su važniji od imena na leđima'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio