Obavijesti

Sport

Komentari 1

Warren ponovno u Ciboni? Nema plaće, nema ni njega

Warren ponovno u Ciboni? Nema plaće, nema ni njega
1

Bivši košarkaš Cibone Chris Warren zbog velikih kašnjenja plaća odlazi iz Air Avellina i postat će slobodan igrač. Znači li to što vodstvu Cibone?

VIDEO

Igrači Air Avellina plaću nisu dobili već dva mjeseca, neki i duže. Ukupno se dug popeo na milijun dolara! Recesija je očito pogodila i talijansku košarku, ali kad je neimaština ikome bila prepreka za neispunjeno obećanje?
- Dobit ćete sav novac, a prvi dio već sada - rekli su igračima vlasnici kluba, braća Ercolino u svlačionici uoči važne utakmice protiv Banca Tercasa i podijelili čekove svakom od igrača. I oni su dali sve od sebe, no na kraju i izgubili 87-85. A nakon utakmice otišli su do banke i shvatili da čekovi - nemaju pokrića! Prvi je 'poludio' Chris Warren, reprezentativac Paname i igrač koji je u svoje nepune četiri sezone u dresu Cibone ostavio dubok trag. A zapamtit će ga i u Avellinu, Warren ih je pismom prijavio Fibi i talijanskom savezu. Potpuno je izvjesno da će klub tim potezom teško stradati, a Warren postati slobodan igrač.
- On ima dvogodišnji ugovor i očekujemo da ga odradi do kraja - bahato su se oglasili iz kluba. Igračev agent na to je odgovorio:
- Avellino je euroligaš, ali tako se u tom klubu nitko ne ponaša. Što se tiče profesionalnosti i komunikacije s igračima, oni su na razini nižih liga. Igračima je teško fokusirati se na igru ako plaće toliko kasne, gotovo nemoguće. Inače uvijek govorim da se ovakve situacije mogu riješiti, no ovo stvarno ne izgleda dobro.
Warren je iz Cibone otišao ljetos, a slobodan igrač postat će točno u vrijeme kada se slažu momčadi za novu sezonu. Hoće li postati zanimljiv Ciboni, u kojoj su svjesni da će jako teško zadržati Alana Andersona? Moguće, igrač takvog profila u svakoj je momčadi dobrodošao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...