Obavijesti

Sport

Komentari 28

Wenger: Da napustim klupu Arsenala? Ma nema šanse!

Wenger: Da napustim klupu Arsenala? Ma nema šanse!
1

Arsene Wenger ni nakon poraza od Liverpoola i lošeg starta u sezoni ne razmišlja o napuštanju Arsenala. Ostavka s mjesta trenera 'topnika' nije mu ni na kraj pameti

VIDEO

Ne da se on. I nakon poraza od Liverpoola, odnosno pobjede 'redsa' koji su na nju čekali punih 11 godina Arsene Wenger ne misli napustiti klupu Arsenala. Francuski stručnjak već godinama pomlađuje momčad i obećaje naslove, velike rezultate, ali u međuvremenu naslovi nisu stigli, momčad je ponešto starija, a ključni igrači napuštaju Emirates, no Wenger ne priznaje poraz. Za njega očito još uvijek sve 'štima'.

- Nema šanse - rekao je kratko Wenger na sam spomen odstupanja s klupe 'topnika'.

- Uvijek osjećam pritisak i ovoga puta nije ništa drugačija situacija. Nema šanse da odstupim sa klupe. Nastojat ću i dalje pružiti sve što mogu klubu. Svaki poraz je katastrofa u ovome poslu - komentirao je Wenger koji se nakon poraza protiv Liverpoola oglušio na zvižduke s tribina i povike navijača koji traže da se silan novac zarađen prodajom Cesca Fabregasa utroši na valjana pojačanja.

- Vrlo smo razočarani što smo izgubili. Imam osjećaj da je rezultat bio preoštar za nas, jer nismo zaslužili izgubiti, a odlučujući trenutak bilo je isključenje i neregularan pogodak iz zaleđa – istaknuo je Wenger.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sada je najvažnije podignuti igrače uoči vrlo važne utakmice u Ligi prvaka Nakon toga slijedi još jedna velika utakmica protiv Manchester Uniteda u gostima. Neće nam biti lako – najavio je Wenger susret s Udineseom, ali i iduće kolo Premiershipa.

Na glasine oko propalih pregovora Samira Nasrija i Manchester Cityja i ostanku igrača na Emiratesu trener 'topnika' nije skrivao zadovoljstvo.

- Nitko mi još nije ništa rekao. Uvijek sam rekao da želim da Nasri ostane, to se nije promijenilo. To je odlična vijest ako je točna. Sretan sam što je još uvijek među nama – nema sumnje da je ostanak njemu važnog igrača itekakvo olakšanje za Wengera kojeg 'napadaju' sa svih strana.

Dok se Wengeru 'trese stolac/klupa', s druge strane, nakon ogleda na Emiratesu, Kenny Dalglish nema razloga za brigu. 

- Presretni smo. Mislim da je ovo bila jedna odlična utakmica, pa čak i da je završila remijem rekao bih istu stvar. Uistinu smo presretni osvajanjem tri boda koja smo zaslužili prikazanom igrom, ali i dobrim ulaskom u sezonu koji je proteklih godina izostao - komentirao je trener Liverpoola nakon susreta koji bi Wengera mogao skupo koštati.

- Utakmice na Emiratesu su uvijek veliki izazov za svaku momčad, ali dobro smo se pripremili i svaki igrač koji je istrčao na teren postavio se na način da želi pobjedu koju smo na kraju i ostvarili. Bili smo impresivni danas – zaključio je Dalglish.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram