Obavijesti

Sport

Komentari 44

Wenger: Financijski 'fair-play' će ojačati klupski nogomet...

Wenger: Financijski 'fair-play' će ojačati klupski nogomet...
1

Svaki klub bi trebao trošiti onoliko koliko je uprihodio. Na taj način bi vrlo lako utvrdili pravu veličinu klubova. Zagovornik sam Uefinog financijskog 'fair-play', kaže Wenger

VIDEO

Na sastanku predsjednika klubova Premierlige održanom u četvrtak razmatrali su se modaliteti mogućih financijskih restrikcija za tamošnje nogometne klubove.

Premda sastanak nije izrodio nikakve konkretne zaključke, dogovoren je nastavak pregovora, a sve u cilju kako bi se onemogućile nove snažne financijske "injekcije" bogatih vlasnika klubova i instant uspjeh kakav se dogodio u Chelseaju i Manchester Cityju.

U obraćanju kolegama trenerima na forumu u sjedištu UEFA-e u Švicarskoj menadžer Arsenala Arsene Wenger je o toj temi rekao sljedeće:

- Svaki klub bi trebao trošiti onoliko koliko je uprihodio. Na taj način bi vrlo lako utvrdili pravu veličinu klubova. Osobno sam veliki zagovornik mehanizama poput UEFA-ina financijskog fair playa jer vjerujem da će to pomoći jačanju pravog klupskog nogometa - ocijenio je francuski stručnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Navodno se na sastanku većina predsjednika premijerligaša, prema nekim izvorima njih 14, izjasnila u prilog donošenju mjera za financijske restrikcije, a izričiti protivnici bili su predstavnici, očekivano, Chelseaja i Manchester Cityja, ali i Fulhama i Evertona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića