Obavijesti

Sport

Komentari 57

Wenger smiruje strasti: Smirite se, barem nismo kao Liverpool

Wenger smiruje strasti: Smirite se, barem nismo kao Liverpool
1

Trener Arsenala Arsene Wenger pokušao je smiriti nezadovoljne navijače koji sve glasnije protestiraju nakon što je klub pao na sedmo mjesto premierligaške ljestvice

VIDEO

'Topnici' su u posljednje četiri prvenstvene utakmice od mogućih 12 osvojili tek jedan bod, te im četvrto mjesto, koje posljednje vodi u Ligu prvaka, izgleda sve dalje i dalje.

Bez premierligaškog naslova Arsenal je osam godina, a bez trofeja općenito zadnjih šest godina. Ipak, Wenger je podvukao paralelu s Liverpoolom koji prvenstveni naslov čeka od 1990. godine i na taj način pokušao utješiti navijače.

- Nikad ne gledam ljestvicu, nikad. Vrlo je tijesno. U siječnju smo i može se dogoditi da smo sedmi. Ali u konkurenciji smo s Liverpoolom koji nije osvojio prvenstvo 22 godine. Morate uvijek biti ponizni, boriti se i podupirati svoj klub – poručio je nezadovoljnicima Wenger.

- Mislim da je ova momčad na trenutke igrala sjajan nogomet ove sezone i na to se moramo usredotočiti. Ja sam ovdje da bih usrećio sve navijače, a kada to ne uspijem, naravno da ja nisam sretan. Ono što je najvažnije je da naši navijači budu sretni na kraju sezone.

Uoči 24. premierligaškog kola pet bodova Arsenal dijeli od četvrtoplasiranog Chelseaja i čak 12 od najljućeg rivala Tottenhama.

- Nitko nije igrao u Ligi prvaka više od nas. Već smo ondje 15 godina. Moja želja je da sljedećih 16 godina bude jednako za klub i navijači će biti sretni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana