Obavijesti

Sport

Komentari 46

West Ham i Chelsea remizirali, još ništa od LP-a za S. Bilića

West Ham i Chelsea remizirali, još ništa od LP-a za S. Bilića
7

Bilićevi dečki nisu uspjeli pobijediti Chelsea na Stamford Bridgeu iako su imali prednost od 2-1 do 88. minute. Na kraju je bilo 2-2. Leicester je nastavio sjajan niz i pobijedio Crystal Palace 1-0

VIDEO

West Ham je s 2-1 pobijedio Chelsea u listopadu na Upton Parku, ali danas mu to nije uspjelo poći za rukom na Stamford Bridgeu. Sjajni Bilićevi nogometaši su do 88. minute imali 2-1, ali onda je Loftus-Cheek iznudio penal. Siguran s bijele točke za poravnanje bio je Fabregas. Chelsea je tako uspio izvući remi 2-2 na svojem terenu. Strijelci za West Ham su bili Manuel Lanzini i Andy Carroll dok je za Chelsea dva puta zabio Cesc Fabregas.

Pokušavao je Chelsea kombinatorikom doći ispred gola West Hama, ali obrana 'čekićara' nije popustila niti u jednom trenutku. Ne samo da se West Ham nije dao nadmudriti nego je i prvi poveo preko Manuela Lanzinija u 17. minuti.

Oba gola koja je Chelsea zabio bila su iz prekida. Prvo je Fabregas sjajno zabio iz slobodnjaka u trećoj minuti sudačke nadoknade da bi za kraj donio svojoj momčadi izjednačenje iz penala.

Dobar potez napravio je Slaven Bilić kada je u 60. minuti uveo Andyja Carrolla u igru. Samo minutu kasnije napadač je doveo 'čekićare' u prednost. Nažalost, West Ham u ovoj utakmici nije imao sreće. Da je danas pobijedio Chelsea preskočio bi Manchester City i zasjeo na 4. mjesto. No morat će čekati još koju utakmicu.

Leicester juri i ne staje

Ponovo je Leicester pobijedio s rezultatom 1-0 što im je 13. pobjeda ove sezone s rezultatom 1-0. Ovaj put je pao Crystal Palace. Govorio je da još ne želi pričati o naslovu i Ligi prvaka, ali sad će to biti neizbježno. Claudio Ranieri sjajno je posložio momčad i zasluženo će osvojiti prvenstvo. Ako ga osvoji.

Strijelac jedinog gola za 'lisice' bio je Riyad Mahrez u 34. minuti na asistenciju Jamiea Vardyja. Mahrez je 27. put ove sezone sudjelovao u golu. Trenutno ima 16 golova i 11 asistencija. 

Ovom pobjedom Leicester se odvojio od drugog Tottenhama na osam bodova. 'Spursi' sutra igraju protiv Bournemoutha na White Hart Laneu.

 

Rezultati 31. kola Premier lige: 

Everton - Arsenal 0-2
Chelsea - West Ham 2-2
Crystal Palace - Leicester 0-1
Watford - Stoke City 1-2
WBA - Aston Villa 0-1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana