Obavijesti

Sport

Komentari 5

West Ham je odigrao nulu uoči Maksimira, Vlašićeva premijera

West Ham je odigrao nulu uoči Maksimira, Vlašićeva premijera
3

Prvi poraz u novoj sezoni doživio je do danas vodeći Tottenham, West Ham i Southampton remizirali su 0-0. Nikola Vlašić ušao je u igru za "čekićare" u 63. minuti

VIDEO

Dinamov suparnik u Europskoj ligi, West Ham United, odigrao je utakmicu bez golova na gostovanju u Southamptonu. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić je u igru ušao u 63. minuti, ali nije uspio utjecati na promjenu rezultata. Michail Antonio dobio je drugi žuti u 95. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlašićev gol Škotskoj

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

Jedan gol je bio dovoljan Arsenalu za domaću pobjedu nad Norwichem, kojom su 'topnici' pobjegli s dna ljestvice. Prvi pogodak u novoj sezoni postigao je Pierre-Emerick Aubameyang u 66. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trossard je pogotkom u 90. minuti na gostovanju kod Brentforda Brightonu donio treću pobjedu u četiri utakmice i treće mjesto na ljestvici sa devet bodova.  

Prvi poraz u novoj sezoni doživio je do danas vodeći Tottenham. Crystal Palace je nakon dva remija i poraza upisao prvu pobjedu svladavši Spurse pred svojim navijačima s 3-0. Prvo je gostujući igrač Tanganga zaradio dva žuta kartona (53. i 58. minuta), a nakon toga su počeli padati golovi. Zaha je u 76. minuti realizirao jedanaesterac, dok je Odsonne Edouard do kraja zabio dva gola (84, 93).

Svoj povratak na Old Trafford Cristiano Ronaldo je okrunio s dva pogotka u pobjedi Manchester Uniteda 4-1 (1-0) nad gostujućim Newcastleom u dvoboju 4. kola engleske Premier lige.

Portugalac je u prvom nastupu nakon 2009. na kultnom stadionu, na kojem je postao nogometnom superzvijezdom, postigao prva dva pogotka domaće momčadi. Prvi put je zatresao mrežu na kraju prvog poluvremena (45+2), a nakon što je Manquillo izjednačio u 56. minuti, Ronaldo je vratio prednost "crvenim vragovima" u 62. minuti.

Do kraja dvoboja pobjedu Manchester Uniteda za uspon na čelno mjesto ljestvice potvrdili su Bruno Fernandes (80) i Jesse Lingard (90+2).

Na drugom je mjestu gradski rival Manchester City, koji je je s minimalnih 1-0 slavio na gostovanju kod Leicestera. Jedini pogodak postigao je Bernardo Silva u 62. minuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...