Sport

Komentari 20

Detalji s tajnog sastanka: 'Da, Khabib bi se mogao vratiti!'

Detalji s tajnog sastanka: 'Da, Khabib bi se mogao vratiti!'

Sjeli smo i razgovarali, rekao sam mu da uzme malo vremena. I sinoć smo se našli Rekao je da će gledati nadolazeće borbe i ukoliko mu netko od njih pokaže nešto posebno, vratit će se, otkrio je Dana White

Tajni sastanak između Dane Whitea i Khabiba Nurmagomedova na Fight Islandu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zakupio je pažnju svjetskih medija. Predstavnici medija dopratili su UFC-ev dvojac samo do vrata, ali ulaz je bio zabranjen!

POGLEDAJTE VIDEO: Trening šampiona! Khabib pliva protiv struje

Što se u tajnosti pregovaralo White je odlučio podijeliti dan kasnije u prijenosu uživo kao što je i obećao. Pa što je onda uspio ispregovarati s Dagestancem?

- Kao što sam rekao, prije zadnje borbe preminuo mu je otac, puno toga je prošao... Imao je problema s ozljedom i reagirao je emotivno. Sjeli smo i razgovarali, rekao sam mu da uzme malo vremena. I sinoć smo se našli. Kako se sada osjeća? Kao da je postigao sve što je mogao, kao da više nema izazova - počeo je Dana White u prijenosu uživo prvog UFC Fight Nighta ove godine te nastavio:

- Misli da je Charles Oliveira izgledao odlično u posljednjoj borbi protiv Tonyja Fergusona, idući tjedan imamo i McGregor - Poirier. Rekao je da će gledati nadolazeće borbe i ukoliko mu netko od njih pokaže nešto posebno, vratit će se. Ako ti dečki mogu napraviti nešto posebno, ako ga netko može izazvati... Khabib će se vratiti - rekao je predsjednik UFC-a te nagovijestio povratak po mnogima najboljeg borca UFC-a ikada.

- On je najbolji na svijetu, njegov najbolji nastup bio je protiv Gaethjea, trebao je samo malo vremena da pročisti glavu.

Khabib Nurmagomedov povukao se na vrhuncu u dobi od 32 godine sa savršenim skorom 29-0 nakon što mu je preminuo otac Abdulmanap, trener i životni uzor. Majci je obećao da se više neće boriti pa je spustio rukavice u centar oktogona nakon pobjede nad Justinom Gaethjeom.

S ocem je imao plan u 30. borbi pobijediti, po njima i po mnogima, najvećeg UFC borca Georgesa St. Pierrea, no do toga nije došlo. Ipak, i sam Khabib dao je nagovijestiti da je njegova odluka možda bila preishitrena pa MMA obožavatelji i dalje gaje nadu da bi se mogao vratiti.

Najčitaniji članci