Obavijesti

Sport

Komentari 25

Wilder: Kradu vas beskorisnim mečevima i uzimaju vaš novac!

Wilder: Kradu vas beskorisnim mečevima i uzimaju vaš novac!
1

Anthony Joshua, u potpunosti prihvaćam izazov. Skini Afriku sa svoga ramena jer tamo žive ratnici. Ti si iz Velike Britanije, opleo je Deontay Wilder po Joshui

VIDEO

Anthony Joshua (21-0, 20 KO) pobijedio je Josepha Parkera (24-1, 18 KO) za ujedinjenje pojasa po IBF, IBO, WBA i WBO verziji u meču koji nije ispunio očekivanja. Bio je to taktičko-obrambeni meč u kojem boksači nisu pružili ono što je većina navijača očekivala.

- Kakva je ovo krađa, čovječe! Joe Parker, odradio si sjajan posao brate, nemoj se nikome ispričavati. Nisi napravio ništa krivo, ti si pravi prvak. Anthony Joshua, u potpunosti prihvaćam izazov. Skini Afriku sa svoga ramena jer tamo žive ratnici. Ti si iz Velike Britanije - opleo je Wilder po Joshui i opasno počeo raditi na samopromociji.

Upravo bi taj meč svi htjeli vidjeti - da se konačno upare svih pet pojasa za ujedinjenog, neosporenog prvaka svijeta. Jer Deontay Wilder drži naslov po WBC verziji, jedinoj koja sada fali Joshui da upotpuni kolekciju.

Da se pita Wildera, on bi odmah potpisao megameč s Joshuom i njega prvog odradio.

- Ja ću vam nastaviti pružati vam najbolje moguće borbe. Drugi vas, kao što vidite, nastoje prevariti i uzeti vam novac beskorisnim mečevima, koji služe samo da bi oni napunili svoje džepove. Zbog toga rade ovo, umjesto da uparuju najbolje protiv najboljih - nastavio je Wilder svoje javno obraćanje pa dodao:

- Nekako ćemo ih morati natjerati na meč protiv mene, koliko god to zvučalo djetinjasto. Vi fanovi boksa ne zaslužujete ništa drugo nego najbolje moguće.

No, pitanje je hoće li ovaj meč biti idući na redu iako nema osobe u svijetu boksa koja ga ne bi htjela gledati. Jer svoju šansu za napad na WBC pojas izborio je Dillian Whyte, koji je nokautirao Lucasa Brownea i prvi je izazivač na WBC-ovoj listi. Tako da bi Wilder prvo trebao braniti taj pojas, a tek onda boksati s Joshuom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi