Obavijesti

Sport

Komentari 69

Wilder u meču protiv Furyja može postati veći i od Alija...

Wilder u meču protiv Furyja može postati veći i od Alija...
7

Tyson Fury i Deontay Wilder borit će se u noći sa subote na nedjelju, a Amerikanac je najavio da će nokautirati Furyja i obraniti titulu 11. put zaredom. Tako bi prestigao i Muhammada Alija...

VIDEO

U Las Vegasu će u noći sa subote na nedjelju biti jedna od najiščekivanijih borbi. 'Brončani bombarder' Wilder i 'Gipsy King' Fury sastat će se u MGM Grand Garden Areni gdje američki borac ima priliku postati veći od najvećeg. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Fury - Wilder II: Razdvajali boksače na sučeljavanju 05:15

Deontay Wilder tražit će u tom meču svoju 43. profesionalnu pobjedu i 11. uzastopnu obranu titule. Ukoliko mu to pođe za rukom, prestići će rekord koji je davno postavio Muhammad Ali, njegov uzor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC World Heavyweight Title

- Bilo bi to sjajno. Moja 11. uzastopna obrana naslova. Nisam nikada razmišljao o tome da bih mogao biti izjednačen s Muhammadom Alijem, ali za vikend, kada razornim nokautom sredim Furyja, postat ću čak i veći - rekao je američki boksač.

Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC World Heavyweight Title

Podsjetimo, Wilder je do WBC-ovog pojasa stigao početkom 2015. kada je nokautirao Bermanea Stivernea nakon čega mu ga nitko nije uspio uzeti. Veliki Ali je 1974. ugrabio svoj naslov svladavši Georgea Foremana, a niz obrana započeo je s Chuckom Wepnerom. Prekinuo ga je 1978. kada ga je podijeljenom odlukom sudaca pobijedio Leon Spinks.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu