Obavijesti

Sport

Komentari 18

Wilmots objavio popis: Riskira s Bentekeom protiv Hrvatske?

Wilmots objavio popis: Riskira s Bentekeom protiv Hrvatske?
1

Za povratak u igru protiv Hrvatske možda će biti prerano, ali sigurno će biti spreman za drugu utakmicu protiv Walesa, rekao je Wilmots pozvavši ozlijeđenog Bentekea

VIDEO

Izbornik belgijske nogometne reprezentacije Marc Wilmots u četvrtak je objavio popis koji će konkurirati za dvije predstojeće kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Hrvatske i Walesa.

Koliko mu znači izravni plasman u Brazil, za koji mu treba bod na Maksimiru 11. listopada, Wilmots je pokazao pozvavši Christiana Bentekea, koji je zbog ozljede kuka trebao biti izvan pogona šest tjedana.

No belgijski izbornik ništa ne želi prepustiti slučaju u dvije utakmice te je napadača Aston Ville stavio na popis unatoč nespremnosti. No ako je vjerovati Wilmotsovim riječima, Igor Štimac neće morati strahovati.

- Za povratak u igru protiv Hrvatske možda će biti prerano, ali sigurno će biti spreman za drugu utakmicu protiv Walesa - rekao je Wilmots.

Dobre vijesti za Štimca: Sjajni Benteke propušta Hrvatsku

Popis belgijskih reprezentativaca za Hrvatsku i Wales:

  • Golmani: Koen Casteels (Hoffenheim), Thibaut Courtois (Atletico Madrid), Simon Mignolet (Liverpool)
  • Braniči: Toby Alderweireld (Atletico Madrid), Laurent Ciman (Standard Liege), Guillaume Gillet (Anderlecht), Vincent Kompany (Manchester City), Nicolas Lombaerts (Zenit St Peterburg), Sebastien Pocognoli (Hannover 96), Daniel Van Buyten (Bayern München), Thomas Vermaelen (Arsenal), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur)
  • Vezni igrači: Nacer Chadli (Tottenham Hotspur), Steven Defour (Porto), Moussa Dembele (Tottenham Hotspur), Marouane Fellaini (Manchester United), Timmy Simons (Club Brugge), Axel Witsel (Zenit St Peterburg)
  • Napadači: Zakaria Bakkali (PSV Eindhoven), Christian Benteke (Aston Villa), Kevin De Bruyne (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea), Romelu Lukaku (Everton), Dries Mertens (Napoli), Kevin Mirallas (Everton)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist