Obavijesti

Sport

Komentari 5

Wilshere ljutit na izbornika: Na SP-u bih napravio velike stvari

Wilshere ljutit na izbornika: Na SP-u bih napravio velike stvari
1

Vidno razočarani Jack Wilshere vjeruje da je izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate donio krivu odluku time što ga nije uvrstio na popis za SP u Rusiji

VIDEO

Veznjak Arsenala Jack Wilshere na Twitteru je prokomentirao popis Garetha Southgatea za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, točnije činjenicu da se on nije našao na tom popisu.

Vidno je razočaran jer smatra da je bio u dobroj formi cijelu sezonu i stoga zaslužuje mjesto u reprezentaciji. Objašnjenje svog nezadovoljstva započeo je rečenicom: 'Mislim da je vrijeme da i ja nešto kažem'.

Izbornik Engleza Gareth Southgate izostavio je sve igrače u čiju fizičku spremnost nije potpuno siguran, s obzirom da su na proteklim velikim turnirima imali dosta problema s ozljedama. Wilshereu je to teško palo s obzirom da smatra da je i više nego spreman za SP.

- Da sam dobio priliku, mogao sam napraviti velike stvari.

Wilshere sigurno vjeruje kako mu je ovo bila najbolja sezona u proteklih nekoliko godina, s obzirom da je konačno vratio svoje regularno mjesto u momčadi 'topnika', ali ipak nije bio dovoljno konstantan za Southgatea, koji je umjesto njega odabrao 22-godišnjeg Rubena Loftusa-Cheeka, Chelseajevog igrača koji je trenutačno na posudbi u Crystal Palaceu.

Wilshere se potom odlučio oglasiti na Twitteru ističući da će i dalje biti podrška reprezentaciji ovo ljeto.

- Moram poštovati odluku izbornika i htio bih poželjeti cijeloj momčadi sve najbolje na prvenstvu. Uvijek ću biti navijač Engleske i pružat ću podršku dečkima zajedno s ostatkom nacije.

Na Instagramu je pak objavio nekoliko ironičnih storyja. Prvo selfie uz opis 'Što da radim narednih sedam tjedana', a onda i sliku s kolegom Joeom Hartom na kojoj on upire prstom u njega 'govoreći' mu: 'Ne slušaj ih Jack. Mi smo dobri nogometaši!'. Ali ni tu nije kraj, Wilshere je nastavio svakodnevno objavljivati što radi taj dan, kao odgovor na opis iz prvog selfija.

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske