Obavijesti

Sport

Komentari 106

Wimbledon: Čilić tek u finalu može na Đokovića ili Federera

Wimbledon: Čilić tek u finalu može na Đokovića ili Federera
1

Najbolji hrvatski tenisač smješten je u gornji dio ždrijeba i u prvom kolu igrat će protiv Kohlschreibera. Ivo Karlović ide na Bedenea, a Borna Ćorić igrat će protiv Amerikanca Harrisona

VIDEO

Na jednoj strani ždrijeba su Andy Murray, Stan Wawrinka, Rafa Nadal i Marin Čilić, a na drugoj Raonić, Federer, Đoković, Thiem, Zverev... Riječ je, naravno, o najpopularnijem svjetskom Grand Slamu Wimbledonu.

Današnjim ždrijebom odlučeno je da će najbolji hrvatski tenisač u prvom kolu igrati protiv Nijemca Kohlschreibera. Do sada su igrali čak devet puta, a Kohlschreiber vodi 6-3 u pobjedama, pri čemu je dobio zadnja dva meča. Prošle godine u Rotterdamu i 2012. u Munchenu. Čiliću će ovo biti 11. nastup u Wimbledonu, a posljednje tri godine je stigao do četvrtfinala što je njegov najbolji plasman u All England Clubu, a gdje bi ove godine mogao igrati protiv Nadala.

U istom dijelu ždrijeba je i Ivo Karlović koji u prvom kolu igra protiv Slovenca s britanskom putovnicom Bedenea.

U drugom dijelu ždrijeba imamo samo Bornu Ćorića koji u prvom kolu igra Harrisona, a prođe li to, igrat će protiv boljeg iz susreta Chardy - Berdych.

Konjuh na Lisicki, Martić nakon drame do glavnog turnira

Kod djevojaka sve tri naše tenisačice smještene su u donji dio ždrijeba. Ana Konjuh igrat će u prvom kolu protiv Lisicki. Lučić-Baroni ide na Witthoeft, a Donna Vekić igra protiv ruskinje Vihljanceve.

Petra Martić, pak, izborila je glavni ždrijeb kroz kvalifikacije nakon što je u posljednjem kolu pobijedila srpsku tenisačicu Aleksandru krunić 3-6, 7-6, 7-5 spasivši šest meč lopti u trećem setu.

Nažalost, Jana Fett je ostala bez plasmana u glavni turnir i njena wimbledonska priča je završila. Fett je odigrala još jedan meč prepun drame, no nažalost ovoga puta je ostala bez pobjede. Nakon tri seta je izgubila od Ruskinje Anne Blinkove 6-1, 3-6, 3-6.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići