Obavijesti

Sport

Komentari 6

Xavi ne razmišlja o Barceloni: Zanima me samo rad u Al Saddu

Xavi ne razmišlja o Barceloni: Zanima me samo rad u Al Saddu

Nakon što je Ronald Koeman dobio otkaz, španjolski mediji praktički su već preselili Xavija u Barcelonu, ali trener katarskog Al Sadda demantirao je glasine

VIDEO

Po brojnim izvorima 41-godišnji Xavi, igračka legenda Barcelone, glavni je favorit za dugotrajnije preuzimanje trenerske klupe te momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO: Camp Nou

Pokretanje videa...

Camp Nou, stadion Barcelone 01:57

Prije nekoliko dana Nizozemac Ronald Koeman morao je napustiti tu dužnost uslijed loših rezultata Barcelone na startu nove sezone, a privremeno je na tu klupu sjeo Sergi Barjuan. I iz same Barcelone su naveli kako su pregovori s Xavijem sve intenzivniji i kako vjeruju u njegov brzi dolazak, a i često pouzdana madridska Marca navela je kako je dolazak Xavija u Barcelonu gotova stvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, sam Xavi, trenutačno trener katarskog Al Sadda, nije govorio u tom tonu.

Marc Aspland/The Times/NI Syndication/PIXSELL

- Trenutačno sam jedino i isključivo fokusiran na rad u Al Saddu. I o ničemu drugome ne želim razgovarati - prilično tvrdo i uvjerljivo je rekao Xavi koji je u tom klubu od 2019. godine i to mu je za sada jedini trenerski posao u kratkoj karijeri.

U svibnju ove godine Xavi je produžio ugovor s Al Saddom na dodatne dvije godine, a i iz samog katarskog kluba najavili su kako imaju „sigurnog trenera“ i kako se o odlasku u Barcelonu „ne razgovara“.

Od 1997. do 1999. godine Xavi je igrao za drugu momčad Barcelone, dok je od 1998. do 2015. skupio više od 500 prvenstvenih nastupa za katalonsku momčad te je u tom razdoblju bio jedna od glavnih ikona Barcelone. U španjolskoj reprezentaciji je skupio 133 nastupa uz trinaest pogodaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu