Obavijesti

Sport

Komentari 2

Z. Soldo se zbog golmana svađao s direktorom Kolna

Z. Soldo se zbog golmana svađao s direktorom Kolna
1

Uoči sezone s Mondragonom kao prvom opcijom, odnosno Hrvatom Mirom Varvodićem (21) kao njegovom zamjenom, Soldo ipak nije zadovoljan

VIDEO

Kelnski dnevnik Express objavio je infomaciju da se hrvatski trener nogometaša Kölna Zvonimir Soldo verbalno sukobio sa sportskim direktorom Bundesligaša Michaelom Meierom. Razlog tome vratarsko je pitanje. Hrvatski trener smatra da dotično niti izbliza nije riješeno uoči nove sezone s 39-godišnjim Kolumbijcem Farydom Mondragonom kao prvom opcijom, odnosno 21-godišnjim Hrvatom Mirom Varvodićem kao njegovom zamjenom.
Soldo se boji ozljede iskusnog Kolumbijca, a sunarodnjaka Varvodića očito ne smatra dovoljno spremnim za iskušenje 1. Bundeslige. Zbog toga je kontaktirao 31-godišnjeg Timu Hildebranda, dosadašnjeg vratara Hoffenheima, trenutačno bez kluba, s kojim je sedam godina dijelio igračku svlačionicu u Stuttgartu.
- Igrao sam s njim. Radi se o vrlo kvalitetnom golmanu. Upoznao sam ga sa svojom željom – izjavio je Soldo.
No, direktor Michael Meier, koji je dosad radio u gotovo savršenoj sinergiji s 42-godišnjim Hrvatom, nije se složio sa Soldom:
- Trener poznaje našu financijsku situaciju i usmjerenje prema mladim igračima kao izravnu posljedicu toga. S Mondragonom imamo kvalitetu, a u Varvodiću dostojnu zamjenu – rekao je za Express Meier, dodavši da treći golman kluba može biti 17-godišnji Timo Horn.
- Kako se možemo osloniti na golmana koji je dosad branio samo za amatere i koji je bez ikakvog iskustva? Za Horna Bundesliga dolazi definitivno prerano – kazao je Soldo.
Kako će nesporazum završiti, ostaje za vidjeti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići