Obavijesti

Sport

Komentari 37

'Za Argentinu je dobro što nije izvukla veliku reprezentaciju'

'Za Argentinu je dobro što nije izvukla veliku reprezentaciju'
1

Hrvatska ima važne igrače u najboljim svjetskim klubovima i to nešto znači. Kvalificirala se kroz doigravanje ali je ne treba podcijenit, rekao je Juan Sebastian Veron

VIDEO

Bivši argentinski reprezentativac Juan Sebastian Verón rekao je u nedjelju kako bi Argentina trebala proći bez problema u osminu finala Svjetskog prvenstva jer u skupini s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom nije dobila niti jednog velikog protivnika.

- Skupina u kojoj je Argentina nije laka no dobro je što nije dobila za protivnika niti jednu veliku reprezentaciju - izjavio 42-godišnji Verón za argentinsku novinsku agenciju Telam.

- Hrvatska ima važne igrače u najboljim svjetskim klubovima i to nešto znači. Kvalificirala se kroz doigravanje ali je ne treba podcijeniti - dodao je.

Verón je kao vezni igrač nastupao za Argentinu na Svjetskim prvenstvima 1998., 2002. i 2010. godine. Sada je predsjednik argentinskog prvoligaša Estudiantesa.

- Smatram da bi Argentina trebala proći u osminu finala bez problema a dobro je što se sve do četvrtfinala ne križa s velikim momčadima. To joj omogućuje da se pronađe i kroz te utakmice postane čvršća - rekao je Verón koji je odigrao 75 utakmica za Argentinu i zabio deset golova.

Argentina će prvu utakmicu u lipnju u Rusiji odigrati protiv Islanda.

- Island nema iskustva sa Svjetskih prvenstava no odigrao je dobro Europsko prvenstvo i europske kvalifikacije. No možemo ju označiti kao iznenađenje već reprezentacijom u rastu - rekao je Verón. 

- Nigerija je nepredvidiva. Uvijek nas dopadne. Afrički igrači su zapravo nestabilni te ovise o tome kakav imaju dan, kako se osjećaju na dan utakmice.

Veron je igrao za Estudiantes, Bocu Juniorse, Sampdoriju, Parmu, Lazio, Manchester United, Chelsea, Inter i opet Estudiantes gdje je završio igračku karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu