Obavijesti

Sport

Komentari 1

Za kraj sezone ABA lige: Cibona još jednom pobijedila Zadrane

Za kraj sezone ABA lige: Cibona još jednom pobijedila Zadrane

S 20 poena prvi strijelac Cibone bio je Amar Gegić uz 3-4 za tri poena i tri skoka. Roko Prkačin je ubacio 16 poena uz šest skokova, a Mateo Drežnjak devet poena

Košarkaši Cibone i Zadra odigrali su svoju posljednju utakmicu ove sezone u regionalnoj ABA ligi. U Zagrebu je Cibona bila bolja 80-73.

Zadar je kvalitetnije otvorio utakmicu te je dobio prvu četvrtinu 23-12. No, kao i često ove sezone Cibona je preokret kreirala u nastavku. Dobila je treću dionicu 21-11, povela je te je prednost zadržala u završnici.

Zagreb: Zaostala utakmica 16. kola košarkaške ABA lige: Cibona - Zadar

S 20 poena prvi strijelac Cibone bio je Amar Gegić uz 3-4 za tri poena i tri skoka. Roko Prkačin je ubacio 16 poena uz šest skokova, a Mateo Drežnjak devet poena, četiri skoka te po tri asistencije i ukradene lopte. Kod Zadra je odličan bio Pavle Marčinković s 25 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Zagreb: Zaostala utakmica 16. kola košarkaške ABA lige: Cibona - Zadar

Cibona je sezonu završila s omjerom 11-15 i trenutačno je osma na ljestvici, dok su Zadrani na 11. mjestu i imaju osam pobjeda te 18 poraza.

Podsjetimo kako su se ove dvije momčadi, na istom mjestu u KC Dražen Petrović, susrele prije samo dva dana u okviru Lige za prvaka domaćeg prvenstva. I tada je bolja bila Cibona, slavila je 89-80.