Obavijesti

Sport

Komentari 11

Za vrijeme finala rukometnog Eura na HTV-u 'igra' Podravka

Za vrijeme finala rukometnog Eura na HTV-u 'igra' Podravka
1

Rukometašice Podravke u nedjelju od 15.30 igraju četvrto kolo Kupa EHF-a protiv mađarskog Siófoka pa će se kraj utakmice preklapati s početkom finala naših rukometaša u Stockholmu

VIDEO

Rukometašice Podravka Vegete ovu nedjelju od 15.30 na domaćem terenu u SD Gimnazije Fran Galović dočekuju aktualnog osvajača EHF Kupa Siófok. Pitanje je, doduše, kakva će biti posjećenost s obzirom na to da Hrvatska od 16.30 igra finale Europskog prvenstva u Stockholmu protiv Španjolske (RTL) pa se utakmice preklapaju.

Pokretanje videa...

00:47

Trener Zlatko Saračević je, unatoč neriješenom rezultatu koji je postigla njegova ekipa u prvom susretu, pozvao na oprez jer se radi o ekipi kojoj ništa ne znači igraju li na domaćem ili gostujućem terenu.

- One su iskusne profesionalke koje su odigrale stotine takvih utakmica. Očekujem puno težu utakmicu nego u prvom susretu. Mi ćemo popraviti i doraditi što imamo u našoj igri, tri dana trenirati te ih dočekati spremni - poručio je strateg Podravke Vegete.

Dejana Milosavljević igra u sjajnoj formi i najbolji je strijelac Podravka Vegete u EHF Kupu.

- Ekipa Siófoka prošlog je tjedna imala nekoliko igračica koje su se vraćale u natjecateljski ritam nakon ozljeda... Nama u goste dolaze u punom sastavu i sigurno nas neće podcijeniti kao u Mađarskoj. Pobijedile su Györ, a to je najbolji pokazatelj o kakvoj se ekipi radi. Mi ćemo dati sve od sebe te se nadamo pozitivnom ishodu utakmice - kazala je Dejana.

Slično razmišlja i Selena Milošević, koja je važna je karika u obrani Podravka Vegete:

- Slažem se s trenerom da nam u Koprivnicu dolazi jedna vrhunska ekipa. Ova utakmica bit će teža nego u Siófoku. Možda su nas u prvom susretu malo olako shvatile, ali to sigurno neće ponoviti. Mi se nadamo punoj dvorani i glasnoj podršci tribina, a ja mogu reći da ćemo mi dati sve od sebe da ne razočaramo - oprezna je u prognozi Milošević.

Podsjećamo da su Siófok i Podravka Vegeta bodovno poravnate u skupini B EHF Kupa, ali Mađarice imaju bolju gol-razliku.

Kako se očekuje dolazak navijača iz Mađarske, iz kluba mole domaće "drukere" da imaju razumijevanja zbog eventualne gužve i sigurnosne provjere na ulazu u dvoranu. Utakmica počinje u 15.30 uz izravni prijenos na HRT 2 s početkom u 15:25 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović