Obavijesti

Sport

Komentari 191

Zadar bez Mršića: Opet mu se pogoršalo zdravstveno stanje!

Zadar bez Mršića: Opet mu se pogoršalo zdravstveno stanje!

Izbornik košarkaške reprezentacije Veljko Mršić imao je korona virus krajem prošle godine, u međuvremenu ga je prebolio, no pandemija je na njemu ostavila teške posljedice...

VIDEO

Prije nekoliko dana Zadar je srušio Partizan i došao do prve domaće pobjede u ABA ligi ove sezone. No, kada se činilo da je sve sjelo na svoje, problemi su se opet pojavili.

Zdravstveno stanje trenera Veljka Mršića opet se pogoršalo zbog čega je otišao u bolnicu na nove post-Covid preglede te će propustiti današnju utakmicu Zadra protiv Šibenika. Pitanje je kada će se vratiti, a do njegovog povratka momčad će voditi Ivan Perinčić.

Izbornik košarkaške reprezentacije je imao korona virus krajem prošle godine, u međuvremenu ga je prebolio, no pandemija je na njemu ostavila teške posljedice.

Na Badnjak mu se stanje pogoršalo zbog čega je bio hospitaliziran u bolnici. Imao je kratak dah, jak kašalj i visoku temperaturu te situacija nije bila nikako dobra. 

- Na Badnjak me nazvao Stojko Vranković i kad je čuo kako kašljem i da ne mogu povezati tri riječi, odmah je alarmirao liječnike. U Zadru živim sam, obitelj je u Zagrebu i oni nisu mogli do mene zbog izolacije, pa su ljudi iz kluba i prijatelji brinuli za mene, nosili su mi sve što mi je trebalo. Mislio sam da će proći, nakon sedam – osam dana osjećao sam se ipak malo bolje, ali na Badnjak mi je bilo baš loše, i Stojko je inzistirao da odem u bolnicu. Odmah je po mene stigla hitna pomoć, svi u punoj opremi, skafanderima, maskama... i odveli su me na odjel gdje sam odmah dobio terapiju. Osjećam se kao da me vlak pregazio. Iscrpljen sam visokom temperaturom i kašljem, ali nakon 10 dana borbe s koronom liječnici su optimistični, nazire se kraj ovoj muci - govorio nam je Mršić u prosincu prošle godine.

Prebolio je korona virus, vratio se na parket 17. siječnja, no zdravstveni problemi su se nastavili. Opet je došlo do pogoršanja situacije zbog čega ga nije bilo dva tjedna s momčadi. Situacija se napokon smirila te se opet priključio svojim igračima. Činilo se kako je sve iza njega.

Vodio je svoju momčad u pobjedi nad Splitom 7. veljače, išao je i s reprezentacijom na završni ciklus kvalifikacija u Istanbul gdje je Hrvatska izgubila od Turske i Nizozemske, vodio je utakmice svog kluba protiv Partizana i Zaboka, no nakon posljednje utakmice njegovo stanje se opet pogoršalo.

Ovaj put je otišao na nove pretrage, a mi se nadamo kako će se što prije vratiti na klupu svoje momčadi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići