Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Zadar je opasan, pa i Chelsea ispadne od trećeligaša u kupu'

'Zadar je opasan, pa i Chelsea ispadne od trećeligaša u kupu'
1

U ovoj su fazi dvije utakmice i mi ćemo učiniti sve da napravimo pozitivan rezultat uoči uzvrata, najavio je prvu utakmicu četvrtfinala Kupa protiv Zadra Zoran Vulić

VIDEO

Samo napola zadovoljan mogao je biti trener Splita Zoran Vulić nakon otvaranja sezone s Istrom, njegova momčad loše je izgledala u prvom dijelu utakmice, ali u drugom su ipak napravili preokret i izborili neodlučen rezultat. No samo bod protiv Pamićeve momčadi ne uklapa se u planove uoči nastavka sezone, u kojoj 'crveni' traže proboj prema vrhu ljestvice i Europi. No Split se sada okreće Kupu. Vulićevu momčad u srijedu čeka probuđeni Zadar predvođen Igorom Štimcem.

- Kup je takav da te uvijek netko može iznenaditi, ispadne i Chelsea od trećeligaša... U ovoj su fazi dvije utakmice i mi ćemo učiniti sve da napravimo pozitivan rezultat uoči uzvrata. Svaki pozitivan rezultat u prvoj utakmici za nas je dobar, a nekakvo nepisano pravilo Kupa je da ne smiješ primiti gol - kazao je trener Splita, koji ipak nije potpuno nezadovoljan izdanjem njegove momčadi protiv Istre.

- Ne volim tražiti alibije, ali moji momci 15 dana treniraju u tenisicama, umjesto u kopačkama, na umjetnoj travi, umjesto na terenu. Bili smo prisiljeni zbog loših vremenskih uvjet. Ne želim se na to vaditi, ali želim da se sve zna.

O Zadru je trener Splita govorio biranim riječima.

- Zadar se podmladio, imaju dosta kvalitetnih mladih igrača, neki su došli i iz Rijeke, koja znamo što znači, iz Hajduka... Novi je i trener, tako da očekujem tešku utakmicu u kojoj moramo biti strpljivi. Zadar će se braniti, no neće parkirati četiri autobusa u kazneni prostor kao Istra. No da se razumijemo, Istra ima na to pravo, oni su neugodan protivnik koji se fantastično brani. Njihov trener je majstor za defenzivne zadatke.

Marko Rog se složio s riječima svog trenera, kazao je kako je Split favorit, ali isto tako se složio i kako je u Kupu iznenađenje moguće.

- Bolji smo od njih, nadam se da ćemo na terenu pokazati lice koje smo pokazivali u pripremama. Naša želja je pobjeda bez primljenog gola - kazao je Rog i dodao:

- Dolaskom novog trenera postali smo homogeniji, dosta toga se promijenilo na bolje, ali se nadam da ćemo napraviti još koji korak naprijed.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog