Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zadnja šansa za legendu MMA da dođe do prilike za pojas

Zadnja šansa za legendu MMA da dođe do prilike za pojas

'The Reem' se poslije poraza od Amerikanca hrvatskih korijena Stipe Miočića lako obračunao s Huntom i Verdumom no uslijedila su dva poraza od Ngannoua i Curtisa Blaydesa.

VIDEO

Alistair 'The Demolition Man' Overeem (40) ovog će se vikenda boriti protiv nadolazeće zvijezde UFC-a Brazilca japanskih korijena Augusta Sakaija (29). Poraz definitivno gura Nizozemca u mirovinu, no pobjeda mu može zagarantirati borbu protiv jednog od visokorangiranih boraca u UFC teškaškoj diviziji.

MMA: UFC Fight Night-Washington DC-Overeem vs Rozenstruik

'The Reem' se poslije poraza od Amerikanca hrvatskih korijena Stipe Miočića lako obračunao s Huntom i Verdumom no uslijedila su dva poraza od kamerunske zvijeri Francisa Ngannoua i Curtisa Blaydesa koji su ga dosta srozali na ljestvici izazivača. Iz tih poraza izašao je jači te nanizao Pavlovicha i Oleynika pa je onda opet zapeo na Jairzinhu Rozenstruiku. Pobjedom protiv Harrisa upalila se zadnja lampica nade kako bi ipak mogao doći do prilike za napad na toliko željeni pojas UFC-a, jedini koji fali u njegovoj riznici trofeja. 

Zagreb:  MMA borac Alistair Overeem održao pokazni trening i družio se s navijačima

- Jedna titula mi nedostaje. Nedostaje mi UFC-ov pojas, al bit ću iskren, ponestaje mi i vremena - poručio je legendarni Alistair Overeem u sjajnoj najavi nadolazeće UFC Vegas 9 priredbe.

Nešto će se ipak pitati i Sakaija koji se ne misli tek tako predati nakon šanse koju su mu pružili čelnici UFC-a nakon četiri uzastopne pobjede u UFC-u.

- Ovo je velika čast. UFC mi je dao ogromnu priliku. Još otkako sam pobijedio na 'Contenderu' želim biti u glavnoj borbi večeri. Tražim ostvarenje svojih snova, a to je osvajanje pojasa i ništa drugo. Sve što sam već postigao i ove četiri uzastopne pobjede samo su potvrda toga da sam na pravom putu. Svi misle da je svaka moja borba veliki test, a ja sam ih sve položio. Stoga će Overeem biti još samo jedan u nizu. On ima puno iskustva, ali ja sam opasniji jer sam mlađi, gladniji i zato što naganjam svoje snove - a to je osvajanje titule. Ništa me neće zaustaviti. Očekujem najbolju izvedbu svoje karijere i brutalan nokaut - poručio je dvadesetdevetogodišnji borac iz Curitibe. 

Podsjetimo Alistair Overeem jedan je od velikana ovoga sporta u kojem je skupio 64 borbe u kojima je 46 puta izašao iz ringa podignute ruke dok je njegov protivnik na 17 borbi od čega je 15 pobijedio, jednu izgubio i jedna borba završila je bez pobjednika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska