Obavijesti

Sport

Komentari 88

Zadovoljni Kovač: Ivan Perišić je klasa, to je svima pokazao...

Zadovoljni Kovač:  Ivan Perišić je klasa, to je svima pokazao...
5

U Ivana Perišića sam vjerovao dok su ga svi kritizirali. Znao sam da će proigrati, a utakmica u Londonu je dobitak za nas, rekao nam je hrvatski izbornik Niko Kovač

VIDEO

Zadovoljan sam onim što smo učinili u mojih godinu dana na klupi. Nakon SP-a smo krenuli odlično u kvalifikacijama. Pa svi bi potpisali deset bodova u četiri kola, i to nakon dva teška gostovanja, u Italiji i Bugarskoj, kaže nam izbornik Niko Kovač.

Hrvatska je protiv Italije na legendarnom stadionu Giuseppe Meazza izgledala odlično, dominirala je i zamalo je opet na Apeninima srušila velikana. Možda bi sve bilo drukčije da nije bilo prekida.

- Mišljenje mi je isto kao i nakon utakmice. Opet mogu ponoviti isprike Talijanima. Iskreno, nisam strahovao da se utakmica neće nastaviti. Odmah sam pitao pomoćnika, koji mi je rekao da je ovo drugi prekid i da se tek nakon trećeg utakmica trajno prekida - rekao je izbornik.

Mnogi se navijači nakon posljednjih nekoliko utakmica pitaju je li Mandžo pao u formi u reprezentaciji, je li mu možda problem formacija.

- Nema govora o tome. Kod Heynckesa je u Bayernu igrao u istoj formaciji. Ja sam Mandžinom igrom u Milanu jako zadovoljan. On je timski igrač, nikad sebe ne stavlja u prvi plan. Samo je pitanje kad će opet početi zabijati u reprezentaciji - uvjeren je Niko Kovač, kojeg jako raduje forma Ivana Perišića.

- Mnogi su ga kritizirali, a on sad pokazuje klasu. Dosta pratim Bundesligu i znao sam da je samo pitanje kad će biti u takvom izdanju u reprezentaciji. Vjerovao sam u njega, znao sam da će proigrati, da je klasa, raduje njegova forma, ali raduju me svi igrači - kaže nam Kovač i nastavlja:

- Dobili smo širinu. Utakmica u Londonu bila je dobitak za nas. Neki su mladi igrači tamo oduševili. Za primjer može biti i Olić, na kojeg i u ovim godinama mogu računati.

Loša vijest iz Milana svakako je ozljeda Luke Modrića. Puknuo mu je mišić i izvan terena će biti čak tri mjeseca.

- Dijelom i zbog toga protiv Argentine nismo igrali s igračima koji su u velikom naporu. Zamislite da se Luka ozlijedio u toj prijateljskoj utakmici. Onda bi svi rekli da sam krivo napravio što je zaigrao. Mišić je stradao zbog zamora i iscrpljenosti, bio sam igrač i dobro znam koliko opasan može biti kraj godine. Naši igrači nakon SP-a nisu imali dug odmor - kaže Niko.

Davor Šuker je nakon utakmice u Londonu najavio razgovor s njim. Nije bio zadovoljan što je igrala druga momčad, zarada nije bila očekivana, ali ne relaciji predsjednik - izbornik nema problema.

- Razgovaramo uvijek nakon završetka mini ciklusa. Odnos Šukera i mene je sjajan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku