Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zagreb jedini od svih parova osmine finala Lige prvaka zadržao neizvjesnost za uzvrat

Zagreb jedini od svih parova osmine finala Lige prvaka zadržao neizvjesnost za uzvrat
4

Stepančić je zabio četiri gola, Šoštarić tri za Pick Szeged, kao i Mihić i Lučin za Wislu, ali su njihove momčadi kod kuće uvjerljivo izgubile

VIDEO

Rukometaši Paris Saint-Germaina i Telekom Veszprema korak su do plasmana u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u prvim susretima play-offa, odnosno svojevrsne krnje osmine finala, ostvarili gostujuće pobjede. PSG je u Poljskoj porazio Wislu Plock 30-26, dok je Telekom Veszprem u mađarskom okršaju pobijedio Pick Szeged 37-30.

Pokretanje videa...

Sporne situacije Zagreb-Nexe VIDEO

Nakon prvog poluvremena u kojem je bilo devet izjednačenja, a niti jedna momčad nije imala više od dva gola prednosti, PSG je u nastavku pobjegao na +5 (21-16) i do kraja održavao prednost za konačnih 30-26.

U redovima francuskog sastava najefikasniji su bili Elohim Prandi i Poljak Kamil Syprzak sa po osam golova, dok su Wislu predvodili Slovenac Miha Zarabec i Poljak Przemyslaw Krajewski sa po četiri gola, dok su hrvatski rukometaši Lovro Mihić i Tin Lučin zabili po tri gola. Leon Šušnja se nije upisao među strijelce, a Mirko Alilović je imao jednu obranu.

Stockholm: Španjolska pobijedila Hrvatsku i osvojila Europsko rukometno prvenstvo

U drugom susretu večeri Veszprem je u mađarskom okršaju na gostovanju pobijedio Pick Szeged sa 37-30 ostvarivši veliku prednost uoči uzvrata pred svojim navijačima.

Veszprem su do slavlja predvodili Francuz Hugo Descat i Bjelorus Mikita Vailupau sa po sedam golova, dok je Španjolac Rodrigo Corrales Rodal imao 15 obrana. Kod domaćina najefikasniji su bili Austrijanac Sebastian Frimmel sa šest, Španjolac Imanol Garciandia s pet te hrvatski rukometaš Luka Stepančić sa četiri gola. Mario Šoštarić je dodao tri, a Marin Jelinić jedan gol.

Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Slovenija

U srijedu su Zagreb i Montpellier odigrali 27-27, dok je Kielce na gostovanju porazilo danski GOG sa 33-25. Tako je Zagreb jedini zadržao neizvjesnost uoči uzvrata, koji su 3. i 4. travnja. Svi ostali favoriti, osim Montpelliera, već su u prvim utakmicama riješili sve dvojbe.

THW Kiel, Magdeburg, Barcelona i Aalborg izborili su izravan plasman u četvrtfinale.

Osijek: Hrvatska protiv Nizozemske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko rukometno prvenstvo

Liga prvaka, razigravanje za četvrtfinale, prve utakmice

  • Wisla Plock - Paris Saint-Germain 26-30 (12-13)
  • Pick Szeged - Telekom Veszprem 30-37 (17-20)
  • Zagreb - Montpellier 27-27 (11-13)
  • GOG - Industria Kielce 25-33 (10-18)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše