Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zagreb pobijedio: Gledatelji za Puca ispunili svaki kut Borika

Pred 5000 gledatelja CO Zagreb je bio bolji od Borca 29-24. Dio prihoda ide obitelji Iztoka Puca. Marić je zabio sedam golova i bio je najefikasniji. Balić opet nije zabio

VIDEO

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su Borac (29:24) u utakmici 4. kola Regionalne SEHA lige. Više od pobjede Zagrebaši će pamtiti atmosferu u dvorani Borik. Natiskalo se 5000 gledatelja, sjedilo se na svim mogućim prolazima, stajalo na balkonima dvorane. Kažu domaćini da ovako puna dvorana nije bila od vremena kada je Borac bi prvak Europe, 1976. godine.

- Bilo je gušt igrati pred bučnim gledateljima. Bolje da je tako nego da u domaćoj ligi igramo pred praznim tribinama. Domaći su nešto bolje odigrali obranu u prvom poluvremenu, a mi u drugom. Ova utakmica je samo pokazala da ćemo se za svaku pobjedu morati dobro namučiti - rekao je Ivano Balić koji je na predstavljanju jedini dobio pljesak, a nakon utakmice teško se branio od tinejdžerki koje su silno željele fotografiju s njim.

Uoči utakmice domaćini su ispred kluba i grada podijelili prigodne poklone predstavnicima CO Zagreba, Bartolu Kalebu i Zoranu Gobcu, Ivanu Baliću kao najboljeg svjetskom igraču u izboru IHF-a, te Božidaru Joviću koji je s Borcem osvojio kup EHF-a, 1991. godine.

- U dogovoru sa CO Zagrebom, dio prihoda s ove utakmice uplatit ćemo obitelji Iztoka Puca koji boluje od raka pluća i svi mu želimo brzo ozdravljenje. Puc je za Borac igrao krajem osamdesetih i otišao je iz Banjaluke u Zagreb - rekao je Boris Đogo, direktor banjalučkog kluba.

Ivica Obrvan, trener CO Zagreba, bio je na kraju zadovoljan.

- U nastavku je Šego skinuo nekoliko lopti, odigrali smo puno čvršće u obrani, a do izražaja je došlo naše iskustvo i duža klupa. Igrati u ovakvoj atmosferi samo je dokaz da SEHA liga ima smisla - istaknuo je Obrvan.

Najefikasniji kod Zagrebaša bili su Marić sa sedam, te Špiler i Kopljar sa pet golova. Ivano Balić se drugu utakmicu za redom nije upisao među strijelce, a Šego je sakupio 17 obrana.

Nexe do boda

Nexe je gostovao kod Metalurga koji vodi Lino Červar. Na poluvremenu je hrvatska momčad imala gol viška, ali je završilo 26-26!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe