Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zagreb u drami srušio Vardar! Obrvan plakao, Vujović poludio

Zagreb u drami srušio Vardar! Obrvan plakao, Vujović poludio

PPD Zagreb je došao do druge pobjede u posljednje tri utakmice i sa šest bodova je zasjeo na šesto mjesto u skupini A, s bodom više od Vardara koji je sada sedmi

VIDEO

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su skopski Vardar 1961 sa 23-22 (14-12) čime se probio na šesto mjesto ljestvice skupine A Lige prvaka, posljednje koje donosi plasman u nokaut fazu natjecanja.

Utakmica je bila nevjerojatno dramatična, a za trenera Ivicu Obrvana i posebno emotivna. Hrvatski prvak igrao je na rubu svojih mogućnosti ove sezone u Ligi prvaka, ali sreća ga nije mazila. Gubio je neke utakmice koje je imao u svojim rukama, bilo je pitanje hoće li se plasirati u eliminacijsku fazu, ali pobjeda protiv makedonskog prvaka povećala je te šanse.

Zagreb: Slavlje igrača PPD Zagreba nakon pobjede nad Vardarom

Od sve te muke koju je morao proći sa svojim igračima, trener Obrvan zaplakao je nakon pobjede, a trener Vardara Veselin Vujović je poludio. Bio je ljutit na suđenje pa je nakon kraja susreta bijesno otrčao u svlačionicu bez pozdrava. Poraz mu nije baš legao. Igrači su skakali i pjevali, slavili kao da su osvojili Ligu prvaka. I to je najbolji dokaz koliko ovoj mladoj momčadi znači ova pobjeda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dvoboj odigran u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, bio je većim dijelom utakmice izjednačen, a pobjednika je odlučila Zagrebova serija od tri pogotka u posljednjih pet minuta utakmice.

RK PPD Zagreb i HC Vardar 1961 susreli se u utakmici VELUX EHF Lige prvaka

U tom je razdoblju velike dvije obrane imao domaći vratar Dino Slavić koji ih je imao ukupno 12. Strijelce PPD Zagreba predvodio je Ivan Ćupić sa pet pogodaka. Četiri gola postigao je David Mandić, a po triput su se u strijelce upisali Filip Vistorop, Luka Lovre Klarica i Sandro Obranović, koji je u završnici utakmice ozlijedio skočni zglob.

U skopskoj momčadi najbolji strijelci su bili Jeremy Toto i Timur Dibirov sa po četiri pogotka svaki.

PPD Zagreb je došao do druge pobjede u posljednje tri utakmice i sa šest bodova je zasjeo na šesto mjesto u skupini A, s bodom više od Vardara koji je sada sedmi, dok je zadnji Meškov Brest sa četiri boda. Vodeći Montpellier ima 16 od mogućih 20 bodova.

RK PPD Zagreb i HC Vardar 1961 susreli se u utakmici VELUX EHF Lige prvaka

Momčad Ivice Obrvana dobro je otvorila utakmicu i u 10. minuti imala tri pogotka prednosti (5-2). U središnjici prvog dijela gosti su iskoristili nekoliko povezanih tehničkih pogrešaka u igri "zagrebaša" i sa četiri uzastopna pogotka zaostatak od dva gola pretvorili u svoju prednost (8-6).

PPD Zagreb je ponovno bio bolja momčad u završnici poluvremena, u kojoj je postigao četiri, a primio samo jedan gol za vodstvo 14-12.

Gosti su taj zaostatak izbrisali već nakon minute i pol igre u drugom poluvremenu i na sredini poluvremena došli do dva gola prednosti (16-18). Kad je u 52. minuti Đukić pogodio za +3 (18-21) gostujuće momčadi, činilo se da će bodovi otići u Skoplje.

Zagreb: Zagrijavanje prije početka utakmice RK PPD Zagreb i HC Vardar 1961

Međutim, u završnih osam minuta "zagrebaši" su učvrstili i zgusnuli obranu i s tri uzastopna pogotka došli do izjednačenja (21-21) pet minuta prije kraja. Vardar je opet poveo (21-22), ali bio je to posljednji pogodak gostiju na utakmici.

Klarica i Srna su svojim pogocima donijeli vodstvo PPD Zagrebu (23-22), a Dino Slavić je svojim obranama tu prednost pretvorio u pobjedu.

Posljednja četiri kola grupne faze Lige prvaka bit će odigrana u veljači i ožujku 2022., a PPD Zagreb će sljedeću utakmicu igrati 17. veljače, kad će ugostiti mađarski Pick Szeged.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida