Sport

Komentari 5

Zagrebaši zakucani za dno: Na Veszprem idemo bez treninga

Zagrebaši zakucani za dno: Na Veszprem idemo bez treninga

Ne znam što nam nedostaje da već četvrtu ili petu utakmicu u sezoni na kraju ne uspijemo prelomiti u našu korist. Sigurno se vidi napredak u našoj igri što je bitno za utakmicu s Veszpremom, kaže Luka Mrakovčić

Rukometaši PPD Zagreba u četvrtak će u dvorani Sutinska vrela od 20.45 sati ugostiti mađarski Veszprem u susretu 13. kola skupine B Lige prvaka te će u svojoj posljednjoj domaćoj utakmici pokušati osvojiti prve bodove.

Novi glavni trener Zagreba Ivica Obrvan najavio je kako je glavni cilj odigrati što sličniju utakmicu onoj u Nantesu u utorak u kojoj je njegova momčad izgubila sa 28-30 u samoj završnici.

POGLEDAJTE VIDEO: Ispraćaj Zlatka Saračevića u Koprivnici

- Naporan je ritam jer u 48 sati imamo dvije izrazito teške utakmice. Pokušat ćemo se danas regenerirati i sutra što spremnije odigrati utakmicu što sličniju ovoj jučer, barem što se pristupa tiče. Pripreme za Veszprem su krenule jutros jer nismo mogli preskakati utakmice. Danas ćemo ih dobro analizirati i imati jedan trening u Sutinskim vrelima uvodno-regeneracijskog karaktera. Nažalost, gotovo bez treninga ćemo uz videoanalizu, razgovore i sugestije tražiti dobar pristup od igrača kako bi se suprostavili Veszpremu koji posjeduje znatnu kvalitetu - najavio je utakmicu trener Obrvan.

Luka Mrakovčić prvenstveno se osvrnuo na dvoboj u Nantesu.

Zagreb: Konferencija za medije PPD-a Zagreb uoči utakmice Lige prvaka protiv Veszprema

- Jučer smo odigrali dobru utakmicu za kojom ostaje žal, jer smo izgubili iako smo ju većim dijelom kontrolirali. Ne znam što nam nedostaje da već četvrtu ili petu utakmicu u sezoni na kraju ne uspijemo prelomiti u našu korist. Sigurno se vidi napredak u našoj igri što je bitno za utakmicu s Veszpremom. Mi sigurno nismo favoriti, ali to nikada u sportu nije garancija pobjede. Jedno je papir, a drugo je teren. Mi moramo dati sve od sebe i siguran sam da ćemo odraditi dobru pripremu. Na nama je da damo sve od sebe jer sve je moguće, pa ćemo vidjet krajnji rezultat - izjavio je Mrakovčić.

Uoči posljednja dva kola već je jasno kako će PPD Zagreb natjecanje u skupini završiti na posljednjem mjestu, trenutačno za sedmim Celjem PL zaostaje šest bodova, dok je Veszprem drugi sa sedam bodova manje od vodeće Barcelone, a pet više uz utakmicu više od trećeg Motora. Zagrebaši bi u osmini finala mogli igrati protiv Kielcea ili Flensburga, najboljih u skupini A.