Obavijesti

Sport

Komentari 12

Zajec: Dinamo nikad nije igrao na ovakvom stadionu. Petković? Ne smije otići za mali novac...

Zajec: Dinamo nikad nije igrao na ovakvom stadionu. Petković? Ne smije otići za mali novac...

Toumba je nešto drugo, atmosfera u nogometu igra veliku ulogu. I mi u Zagrebu imamo dobru atmosferu, ali tribine su daleko od terena, rekao je predsjednik "modrih"

VIDEO

Novi predsjednik Dinama Velimir Zajec (68) uoči uzvratne utakmice PAOK-a i "modrih" u Konferencijskoj ligi (četvrtak, 18.45) dao je intervju za grčki portal SDNA u kojem se osvrnuo na aktualnosti i najavio sudar hrvatskog i grčkog kluba na Toumbi.

Kako to da ste odlučili postati predsjednik Dinama?

- Ne mogu igrati ni biti trener. Morao sam pokušati nešto drugo.

Kako vidite uzvrat PAOK-a i Dinama?

- Nema favorita u nogometu. PAOK je fantastična momčad s vrlo jakom bazom, dobro poznajem Toumbu. Idemo tamo kao momčad koja ima prednost, ništa više od toga. Vjerujem da će to biti dobra i fer utakmica. Mi smo rivali samo na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Što navijači Dinama misle o Zajecu?

Pokretanje videa...

Vox populi o novom predsjedniku Dinama 00:43

Jeste li očekivali pobjedu Dinama 2-0?

- To je svakako zadovoljavajući rezultat, ali ništa ne znači. Moramo dati sve i u uzvratu da bismo prošli dalje, to nam je jako važno. Europa vam donosi bodove, novac i prestiž.

Kako će se Dinamo postaviti na Toumbi?

- Ne znam što je trener odlučio, razgovarao sam s njim i igračima, bit će teško doći do gola. Ne možeš zabiti ako igraš povučeno, igrat ćemo našu uobičajenu igru.

Kako vidite Yiannisa Konstanteliasa?

- Konstantelias je veliki grčki talent, mi imamo Baturinu koji je jako sličan. Obojica su veliki talenti. On je sjajan igrač, a čuo sam da je stvarno dobar čovjek.

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon 2:0 pobjede u prvom susuretu 1/8 finala UEFA Konferencijske lige protiv PAOK-a

Kakva atmosfera čeka igrače Dinama?

- Rekao sam im da je Toumba nešto drugo, da nikad nisu igrali na takvom stadionu. Atmosfera u nogometu ima veliku ulogu. U Zagrebu imamo dobru atmosferu, ali tribine su daleko od terena.

Kakav je Bruno Petković?

- Odličan igrač, poznaje dobro loptu, visok je i jak. Ima još godinu dana ugovor s nama i definitivno nam je velika pomoć. Može igrati u mnogim velikim momčadima, ali ne smije otići za mali novac.

A Josip Mišić?

- S njim nisam razgovarao, pozdravio sam cijelu momčad. Jako je koristan igrač, igrao je za PAOK i znam da ga tamo vole. U dobroj je formi, vjerujem da će biti ključan za našu momčad u četvrtak.

Hoće li biti navijača Dinama u Solunu?

- Napravili smo sve što možemo da izbjegnemo incidente, moramo poštovati Uefinu odluku.

Grčka je liga izjednačena, prva četiri kluba dijeli pet bodova, Zajecov bivši klub Panathinaikos sad je treći. Grčke novinare zanimalo je kako vidi njihove šanse u završnici prvenstva.

- Pobjeda protiv Olympiacosa bila bi jako važna, a sad su AEK, i PAOK ispred. Grčka je liga vrlo jaka, jača od naše. Postoje momčadi poput Asterasa i Lamije gdje možete gubiti bodove. Panathinaikos, AEK i PAOK će se boriti za prvaka - zaključio je Zajec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika