Obavijesti

Sport

Komentari 37

Žak (10): Spavam u dresu, ne dam ga čak ni majci na pranje

Žak (10): Spavam u dresu, ne dam ga čak ni majci na pranje
8

Engleski reprezentativac i lijevi bek Manchester Uniteda dao je Žaku Steviću dres engleske reprezentacije. Dječak iz Vinkovaca sad će Shawu poslati dres Cibalije

VIDEO

Za mene postoje samo Cibalia i Manchester United, to je parola vinkovačkog dječaka Žaka Stevića. Desetogodišnjaku je Luke Shaw, igrač Manchester Uniteda, darovao engleski dres nakon utakmice mladih.

Shaw je Žaka držao za ruku dok su izlazili na teren. Poslije utakmice odmah ga je tražio.

- Nisam ni znao da je danima vježbao engleski. Čuo sam iz sobe da uči nešto naglas pa sam ga pitao: ‘Imaš li ispit, sine?’. Odgovorio je samo da nešto vježba - rekao nam je Slobodan Stević, Žakov otac.

Robert Jelinić, koji u Cibaliji trenira Žaka, pitao je Engleze da mu pokažu Shawa, pa da maleni s njim izađe na teren.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vježbao je da mu kaže: ‘Volio bih tvoj dres’, ali se uplašio da mu nije dobro objasnio što želi - kaže otac Slobodan i dodaje:

Goran Ferbezar/PIXSELL

- Otkad mu je Shaw darovao taj dres, ne skida ga sa sebe, čak i spava u njemu. Ne da majci da ga opere. Ne mogu vjerovati da je igrač vrijedan 30 milijuna eura došao tražiti dječaka, nije htio prekršiti obećanje. Volio bih mu nekako zahvaliti.

Žakova soba prepuna je obilježja Manchester Uniteda, strastveno navija za klub s Old Trafforda. No sramežljiv je po prirodi pa nije ni digao ruku ni javio se kad ga je nakon utakmice došao tražiti Shaw, sve dok nije reagirao trener.

Goran Ferbezar/PIXSELL

- Ovo je za tebe, mali - rekao je lijevi bek Manchester Uniteda i pružio crveni dres engleske reprezentacije dječaku koji ga je oduševio uoči početka utakmice.

Shaw je otvorenih usta slušao kad mu je Žak, na uvježbanom engleskom, rekao da jako dobro zna tko je on i da jako voli Manchester United.

- Žak vam gleda apsolutno svaku utakmicu Uniteda. Ludovao je kad je Van Persie na Mundijalu zabio onaj sjajan gol glavom - dodaje otac.

Dio sna Žaku se ostvario, hrabrost i želja koje je pokazao oduševili su i mladu englesku zvijezdu, jednog od najskupljih igrača Uniteda.

- Volio bih da ovo sve dođe do Shawa. Pokušat ćemo se na neki način povezati s Manchester Unitedom. Kad bi možda mogli ugostiti našu djecu na Old Traffordu, ili barem Žaka. Nadam se da će u Unitedu imati sluha kao i njihova zvijezda. Znate, Žak bi htio Shawu darovati dres naše Cibalije - rekao je trener Robert Jelinić.

Bilo bi lijepo kad bi se i neki naši igrači ugledali na Shawa. Za sve one klince kojima su idoli...

Goran Ferbezar/PIXSELL

Na zidu su grbovi Uniteda i Cibalije

Poplun u bojama Uniteda, jastučić s grbom Cibalije, snimke najvećih Unitedovih trijumfa... Soba dječaka iz Vinkovaca puna je navijačkih sitnica. Na zidu u sobi dva su velika grba: Jedan je Unitedov, a drugi “nebeskoplavih”... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu