Sport

Komentari 17

Zaljubljena u Overeema i - Split: Ona je bivši model i plesačica, s borcem ima dvije predivne kćeri

Zaljubljena u Overeema i - Split: Ona je bivši model i plesačica, s borcem ima dvije predivne kćeri

Danielle Toele i legenda borilačkog sporta Alistair Overeem ne žele svoj privatni život previše predstavljati javnosti, ali ponovno zajedno uživaju u ljepotama Hrvatske te treniraju kod prijatelja Ante Bonačića u Splitu

Zauzet sam i uglavnom me nema kući zbog treninga, putovanja, borbi, tako da ne provodimo puno vremena skupa. Zbog toga koristimo svaki trenutak da budemo zajedno, a i ona se zaželjela treninga nakon pet godina pauze zbog rođenja djece, rekao nam je veliki Alistair Overeem (40, 47-19-1) koji uživa u Hrvatskoj s djecom i partnericom Danielle.

Alistair Overeem u Splitu Alistair Overeem u Splitu

O njoj se i ne zna puno, osim da je bivša profesionalna plesačica i model. Nizozemski borac i ona zajedno imaju dvije kćeri, Yazz-ley (5) i Sensi-Liss Royce (4).

POGLEDAJTE VIDEO: Overeem za 24sata

U Hrvatskoj su zajedno bili i prošle godine, a nizozemski borac već duže vrijeme dolazi u Hrvatsku.

- Prvi put sam došao 2009. i zaljubio sam se u ovaj grad i zemlju. Od tad sam navraćao mnogo puta, obišao sam i Dubrovnik, i otoke, i Zagreb... ali uvijek sam se vraćao u Split jer se ovdje jako lijepo osjećam. Zemlja je prekrasna, hrana također, a i ljudi su jako prijatni - govori nam 'Reem' i otkriva kako će se za iduću borbu spremati upravo - u Splitu.

Zajedno su u društvu našeg najboljeg kickboksača Antonija Plazibata bili u jednom trogirskom restoranu gdje su jeli 'pozlaćeni roštilj', a ovaj će sportski par nastaviti uživati u Hrvatskoj. Možda se i preseliti u Dalmaciju nakon karijere.

- Moja bi supruga to htjela, a nija ne bih imao ništa protiv... Tko zna, možda i uspijemo nešto dogovoriti. Uostalom, i ovdje mogu biti trener - rekao nam je Overeem.

- Danielle bi rekla da sam zahtjevan, ali nisam uopće. Dajte mi moj mobitel, hranu i krevet i to je to.

Tko je šef u obitelji?

- Ona pokušava biti i ponekad joj dopusti, ha, ha, ha... Šalim se, divna je majka i supruga, jako dobro odgaja našu djecu i sretan sam što je imam uz sebe.

Najčitaniji članci