Obavijesti

Sport

Komentari 37

Frizura nova, navike stare: Neymar ponovno u 'centrifugi'

Frizura nova, navike stare: Neymar ponovno u 'centrifugi'
1

Neymar je promijenio svoju frizuru za osminu finala Svjetskog prvenstva, ali navike su mu i dalje ostale iste. U utakmici protiv Meksika još je jednom pokazao svu raskoš svoje glume...

VIDEO

Svi su već vidjeli Neymarovu frizuru koju je napravio prije početka Svjetskog prvenstva u namjeri da pokori cijeli nogometni svijet i vrati naslov Svjetskog prvaka u Brazil po prvi puta nakon 2002. godine.

FIFA World Cup 2018 / Preliminary Round / Brazil -Switzerland 1-1

Međutim, Neymar nije pružao baš najbolje partije u grupnoj fazi gdje je 'seleçao' prilično neuvjerljivo prošao dalje na krilima sjajnog Barceloninog veznjaka Philippea Coutinha.

Prije utakmice s Meksikom Neymar je odlučio promijeniti frizuru te se vratiti na ono staro, kratka crna kosa. No, unatoč tome što je promijenio frizuru, navike su ostale i dalje iste.

Poznat je Brazilac po tome da svaki faul naglašava izrazito jako iako za tim nema nikakve potrebe, a na ovom Svjetskom prvenstvu je svu raskoš te glume pokazao već dva puta.

Najprije je u utakmici protiv Srbije nakon jednog faula pao na pod kao da su mu polomljene obje noge, a onda se vrtio, vrtio... Nekih šest, sedam puta izvrtio se Brazilac.

Iako je već tada bio na žestokom udaru, Neymar se nije opametio i ponovio je sličnu glumu i u utakmici protiv Meksika kada ga je Layun nehotično na podu dotaknuo džonom kopačke, a napadač PSG-a se tada krenuo previjati od bolova kao da su ga Meksikanci iscipelarili.

Neymar je zaista sjajan igrač, u to nema nikakve sumnje, ali ovakva sramotna gluma je ipak malo previše čak i za igrač takvog kalibra...

Brazil je pobijedio Meksika 2-0 golovima Neymara i Firmina te su tako prošli u četvrtfinale gdje ih očekuje utakmice protiv boljeg iz ogleda Belgije i Japana.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske