Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dimi se iz Berette: Sjajni Babo zabio je preko 30 koševa!

Dimi se iz Berette: Sjajni Babo zabio je preko 30 koševa!

Babo je briljirao cijelu utakmicu. Za 30 minuta igre utrpao je 31 koš uz tri skoka i pet asistencija. Šut je bio na 12 od 16, a trica na sjajnih sedam od devet.

VIDEO

Obzirom u kakvoj je formi, lako moguće je da ove sezone obori osobni rekord od 48 koševa kojeg je postavio u svibnju prošle godine u dresu Jazza. A za to vrijeme nastavlja trpati suparničke koševe i samo diže prosjek.

Bojan Bogdanović odigrao je još jednu maestralnu utakmicu. Njegov Detroit slavio je sedmi put ove sezone, ovaj put protiv Miamija (116-96). Babo je briljirao cijelu utakmicu. Za 30 minuta igre utrpao je 31 koš uz tri skoka i pet asistencija. Šut je bio na 12 od 16, a trica na sjajnih sedam od devet. 

NBA: Detroit Pistons at Miami Heat

Bio je ujedno i najbolji igrač Pistonsa, dok je kod indisponiranog Heata najučinkovitiji bio Herro s 34 koša. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski košarkaš igra u formi života. Play-off sigurno neće vidjeti, ali barem svoju novu ulogu koristi za statistiku. A brojke samo rastu. Treći put ove sezone zabio je 30 ili više koševa, a trenutno je na prosjeku od 20.6 koševa, što mu je zasad najbolji učinak u karijeri. Najbolju sezonu imao je 2019/2020 kada je bio na 20.2. Kako igra u ovome trenutku, tu brojku će još malo podignuti ove sezone.

NBA: Detroit Pistons at Miami Heat

U sjajnom susretu Dallas je slavio protiv Denvera (116-115), a još jednu odličnu utakmicu odigrao je Luka Dončić koji je zabio 22 koša uz deset skokova i 12 asistencija. Najbolji je bio Hardaway s 29 poena, dok je Nuggetse predvodio Gordon s 27 koševa i osam skokova. Nikola Jokić brojao je do 19 koševa te osam skokova i asistencija.

NBA: Dallas Mavericks at Denver Nuggets

Lakersi su pretrpjeli i 13. poraz u sezoni. Bolji je bio Cleveland (116-102). Maestralni Mitchell zabio je 43 koša, Allen 24, Garland 21. LeBron James predvodio je poraženu momčad s 21 košem te čak 17 skokova. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...