Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Zašto me pitate za Šukera? Nemam vam što odgovoriti...'

'Zašto me pitate za Šukera? Nemam vam što odgovoriti...'
1

Golman Danske Kasper Schmeichel nije preskočio je pitanja o Davoru Šukeru i svom ocu, a za Andreja Kramarića imao je samo riječi hvale: ''Od kad je otišao u Njemaku, igra sve bolje i bolje...''

VIDEO

Kaspera Schmeichela očito jako nerviraju pitanja i usporedbe s njegovim ocem, pa je tako danas na press konferenciji kolegi iz Brazila na fin način to i dao do znanja.   

- Nije da me nervira odgovarati na ta pitanja, nego znam da vi možete postavljati i bolja pitanja od tih. Danski novinari znaju da ne volim takva pitanja, eto, sad znate i vi. 

Iznenadilo ga je i pitanje o Davoru Šukeru, naime, drugi kolega ga je upitao zna li tko je Davor Šuker, očito aludirajući na lob Šukere njegovom ocu na Euru 1996. 

- Zašto me to pitate? Nemam vam na to što odgovoriti - kazao je golman danske reprezentacije.

Za razliku od Šukera, Andreja Kramarića poznaje jako dobro i cijeni ga. 

- Igrali smo godinu dana skupa, krasan je momak, vodio je tešku bitku s Vardyjem za mjesto u momčadi. Od kad je otišao u Njemačku igra sve bolje i bolje, očito mu je trebala prilika i minutaža da pokaže koliko je dobar. 

Nakon grupne faze Fifa je promijenila boju lopti, no to ne bi smjelo previše utjecati na golmane.  

- Ima razlike, ali sasvim malo. Ta lopta i onako nije nipošto dobra za golmane, bez obzira na boju, ali mi smo trenirali s njom, probali je i vjerujem da ćemo se prilagoditi - kazao je Schmeichel, a na pitanje koga bi voljeli vidjeti u četvrtfinalu i zašto, kratko je zaključio:

- Nismo o tome još razmišljali.

A da je Kasper jedan od najboljih igrača Danske smatra i njegov kapetan Simon Kjaer. 

- Bio je odličan do sada, ali ga ne smijemo puno hvaliti. Šalim se. On je jako važan igrač za nas, vrhunski je golman i mi to jako cijenimo. Sretni smo i zbog njega, i zbog momčadi koja je izborila ovaj uspjeh - kaže Kjaer i dodaje:  

- Ponosan sam na sve igrače, pa tako i na sebe, na kapetansku traku koju nosim. Tek nakon SP ću biti u stanju probaviti ovo nevjerojatno iskustvo, ali već sada vam mogu reći da ne smijemo biti zadovoljni sadašnjom pozicijom. Lijepo je biti u osmini finala, ali ne smijemo se time zadovoljiti. 

Danci nisu poraženi u 18 zadnjih utakmica u kojima su primili svega jedan jedini gol. 

- Mi nemamo puno mana, primili smo jedan gol u 18 utakmica, i to nakon VAR-a, to je naš rekord, siguran sam da to i Hrvatska zna i da će nas poštovati. Hrvatska ima fantastičnu momčad, fantastičan vezni red, misli da su oni za sada imali najbolje izvedbe na Mundijalu, individualno su i kao momčad dobri i mi se moramo pripremiti za tu utakmicu. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske